Bu sene ilk defa öğrenci alacak olan Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin Bitki Koruma ve Tarla Bitkileri bölümlerinin, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun Bankacılık ve Finans, Muhasebe Bilgi Sistemleri ve Uluslar arası Lojistik ve Taşımacılık bölümlerinin normal öğretim ve ikinci öğretimlerinin, İslami İlimler Fakültesi’nin İlahiyat ile İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümlerinin normal ve ikinci öğretiminin ve İnşaat Mühendisliği bölümünün yüzde 100 dolduğunu söyleyen Rektör Çelik: “ Yeni açtığımız bölümlerin yüzde 100’lük bir oranla tercih edilmesi mutluluk verici. Bu durum Uşak Üniversitesi olarak yeni bölüm ve programlar açarken ne kadar doğru kararlar aldığımızın bir göstergesidir. Daha önce açmış olduğumuz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü, Sanat Tarihi Bölümü, Sosyoloji Bölümü ve Ekonometri Bölümleri de yüzde yüz doldu” dedi.
Rektör Prof. Dr. Sait Çelik Eğitim Fakültesi’nin yüzde 100, Fen Edebiyat Fakültesi’nin yüzde 98, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yüzde 95 dolu olduğunu ifade ederek Uşak Üniversitesi’nin tercih edilebilir bir üniversite olması için çalıştıklarını ve yerleştirme sonuçlarına bakıldığında doğru bir yolda olduklarını söyledi
HAKAN 12 Yıl Önce
rektör bey söz verdiği hamamboğazı projesinede el atsa iyi olacak yoksa sözden ibaret mi bazı siyasi parti yöneticileri gibi hiç bir girişimde bulunmadan boş boş vaat mi verecek?
ali rıza 12 Yıl Önce
umarım öğrenci sayısı 40bini bulur yakın zamanda
hakikat bu değil 12 Yıl Önce
rektör bey bunlar dolan bölümler öğrencinin gelmediği kapanan bölümleride bir açıklasana örneğin biyoloji, deri, maden gibi devamınıda sen söyle