Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Zafer Kutlamaları Has Bahçe'deki Resepsiyonla Son Buldu

Yurt genelinde olduğu gibi Uşak'ta da coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Uşak Valiliği tarafından verilen resepsiyonla son buldu. Has Bahçe'deki resepsiyona Uşak protokolünün ilgisi de yoğun oldu.

Uşak'ta gün boyu kurum, kuruluş ve siyasi partilerce devam eden zafer kutlamalarının ardından Uşak Valiliği'nin akşam verdiği resepsiyonla  Zafer Bayramı sona erdi. 
Has Bahçe'de verilen resepsiyona Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden olmak üzere;  Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Dilek Akagün Yılmaz, Vali Yardımcıları, Ağır Ceza Hakimi Ferhat Bursal, İl Garnizon Komutanı Fuat Kömürcü, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Emniyet Müdürü Ogün Toprak, Rektör Sait Çelik, UTSO Başkanı Mustafa Kuvvet, Belediye Başkan Yardımcıları, BARO Başkanı Baki Kantar, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadettin Öztürk, Uşak Alevi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Sağdemir, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden resepsiyona katılan tüm konuklarla tek tek ilgilendiği gözlemlendi. Vali Mehmet Ufuk Erden gecede yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, Zafer Bayramı'nın Uşaklılarla birlikte coşku ile kutlandığını ve bu tür özel günlerin milletçe birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini söyleyerek geceye iştirak eden tüm konuklara teşekkürlerini iletti.

Gecenin finali için hazırlanan Zafer pastasını Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden birlikte keserek pasta davetlilere ikram edildi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?