Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Muhammed Gür'ün Acı Günü

İş ve Siyaset Dünyasının tanınmış işadamlarından Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Uşak Sportif Kulubü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu, eski Belediye Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Muhammed Gür bugün kayınpederi olan emekli öğretmen Şevket Sağ'ı kaybetti. Sağ'ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

Uşak siyasetinin sevilen simalarından olan uzun yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi'nde politika yapan ve partisinin bir çok kademesinde görev aldıktan sonra geçtiğimiz yerel seçimler sonrası, Belediye Meclis Üyesi seçilen ve Belediye Başkan Yardımcısı vazifesini bir müddet ifa eden, ancak MHP ile Ali Erdoğan'ın yollarını ayırmasının ardından, partiden olmasa da başkan yardımcılığı ve meclis üyeliği görevinden istifa ederek aktif siyasete ara veren İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Muhammed Gür'ün kayın pederi bugün vefat etti.

Emekli Öğretmen olan ve 63 yaşında olduğu öğrenilen Şevket Sağ'ın zaten rahatsız olduğu ve bu akşam saatlerinde yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Aslen Manisa'nın Selendi İlçesinden olan Sağ'ın cenazesinin bu akşam Selendi'ye götüreleceği ve cenaze namazının, yarın Selendi Yeni Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından kılınarak, yine Selendi'de toprağa verileceği bilgisine erişildi.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Muhammed Gür'e ve ailesine başsağlığı ve sabrı cemil niyaz ederken, Şevket Sağ'a da Allah'tan Rahmet diliyoruz.


Yorumlar

erhan karslı 11 Yıl Önce

allah rahmet eylesin

Adem BOLAT 11 Yıl Önce

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah tahsiratını affetsin.muhammet abiye eşi ayla kardeşime başsağliği ve sabirlar dilerim.

aşigolar 11 Yıl Önce

başın sağolsun muhammed başkan

Mustafa AKIN 11 Yıl Önce

allah rahnet eylesin,mekanı cennet olsun inşaallah.size de allah sabır versin

Şadi Yılmaz 11 Yıl Önce

allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır ihsan eylesin.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?