Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Türkiye'nin İlk Atlı Okçuluk Şampiyonası Uşak'ta!!

Uşak Belediyesi'nin açtığı Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, Türkiye’de ilk defa düzenlenen Atlı Okçuluk Şampiyonası gerçekleştirilecek.

Avrupa Bayanlar Tenis Turnuvası ve Türkiye Süpermoto yarışmalarını düzenleyerek uluslararası karşılaşmalar düzenlemeyi alışkanlık haline getirmiş Uşak, bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. Türkiye'de ilk defa yapılacak olan Avrupa Atlı Okçuluk Şampiyonası Uşak'ta düzenlenecek.

Şampiyona 25 ve 27 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılacak. Etkinlik kapsamında Avrupa’dan birçok atlı spora gönül veren sporcu gelecek. Aynı zamanda Türkiye’den de sporcular şampiyonaya katılacak. Ciridin de tanıtımının yapılacağı şampiyonada Türkiye’nin ekran yüzleri de bulunacak. Bu sayede kentin ve değerlerinin de tanıtımı en güzel şekilde yapılmış olacak. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kent için önemli olacak bir organizasyona daha imza atmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Uşak’ın artık ses getiren organizasyonlara imza atmaya başladığını vurgulayan Erdoğan, " İlimizde yaptığımız etkinlikler kentimizin gelişime olumlu katkı sağlıyoruz. Büyük organizasyonlar kentimize artı değer katıyor. Şüphesiz böyle organizasyonlar gerçekleştirmede yaptığımız projelerin katkısı göz ardı edilemez. Şimdi Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nin başarısı ile Avrupa çapında bir şampiyona gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz” dedi. Organizasyonun ciridin evrensel anlamda da tanıtımına etki edeceğinin altını çizen Erdoğan, böylece ata sporunun dünyanın her yerinde gösteri yapabileceğine dikkat çekti. Uluslar arası organizasyonların kentin her anlamı ile tanıtımı için de değerli olduğunu kaydeden Erdoğan, " İlimizin tanıtımı kentte yaşayan herkes için önemli bir olgudur. Bu nedenle yapılan çalışmaların arasında büyük organizasyonlar önemli yer tutmaktadır. Bu nedenle yapacağımız etkinliğin her anlamı ile kente tanıtım açısından kazanım getireceğine inanıyoruz” ifadesini kullandı.
Bir büyük organizasyon daha

Uşak’ın atlı sporlar ile tanınan bir kent olduğunu ve Uşak Belediyesi’nin de bu durumu avantaja çevirdiğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Erdoğan,” Kentimizin her anlamda gelişmesini düşünen ve bu bağlamda proje geliştiren bir belediyeyiz. Yaptığımız çalışmalar ilimize her anlamda katkı sağlamaktadır. Kentimizin güzelleşmesine etki eden projelerimiz farklılıkları da beraberinde getirmektedir. Bu bağlamda ilimiz bugüne kadar görmediği değişimleri ve organizasyonları görmeye başladı. Yaptığımız tenis sahalarında gerçekleşen uluslar arası tenis şampiyonasının ardından Süper Moto Yarışlarını yeni açtığımız pistte gerçekleştirmiştik. Şimdi ise Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’nin katkısı ile Türkiye’de ilk defa Avrupa Atlı Okçuluk Şampiyonası gerçekleşecek. Şampiyonaya Avrupa’dan birçok takım katılacak. Ayrıca şampiyona sayesinde ilimizin önemli değeri olan ciridimiz de tanıtılmış olacak. Ciridimiz şampiyonanın etkisi ile Avrupa’da da ilgi odağı haline gelecek. Biz bu tür organizasyonların kente vereceği katkıları çok iyi biliyoruz. Kentimizin tanıtımı ile beraber ilimizde yaşayan vatandaşlarımız da spora olan ilgisini daha arttıracaktır. Bu tür organizasyonların başarısı gelecekte de yapılacak organizasyonların habercisi oluyor. Şampiyona şölen havasında gerçekleşecek. İlimize gelen bütün sporcuları en iyi şekilde ağırlayacağız. İlimizin güzelliklerini de en iyi şekilde göstereceğimiz şampiyona her anlamı ile ilimizin tanıtımı için de önemli olacak. Belediyemiz bu tür organizasyonlar ile kente değer katmaya devam edecek” dedi.
Yorumlar

uşaklı 11 Yıl Önce

admin saat ve yer bildirirmisiniz :)?

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?