Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Kent Tarihi Müzesi'ne Bağış Yapanlara Belediye'den Plaket!

Uşak Belediyesi tarafından yapılan ve bu ayın başında açılan Kent Tarihi Müzesi'ne bağış yapanlara plaket verildi.

 Uşak Belediyesi tarafından, Uşak'ı güzelleştirme ve geliştirme projeleri kapsamında yapılan Kent Tarihi Müzesi'nde bugün, müzeye bağış yapan vatandaşlara ve müze yapımında emeği geçen belediye çalışanlarına düzenlenen törenle plaket takdim edildi.

Belediye Başkanı Ali Erdoğan açılış konuşmasında; "Yaptığımız bu projede belediyemiz bir bütün olarak çalışmıştır. Belediye Başkanı olarak açılışlarda bulunmamız, önde görünmemiz, belediyeyi temsil etmemiz sanki bütün işleri tek başımıza gerçekleştiriyormuş algısı oluşturabilir. Oysa bizimki aynı bir insan misali, içinde bütün mekanizmaları bulundurduğu gibi, bu organizma bir taraftan aldığı parayı bütçeleştiriyor, bir taraftan bunu yapılaştırıyor, bir taraftan da süreci takip ediyor. Bu projede belediyenin her kademesinden birçok arkadaşın yoğun emeği var. Biz belediye olarak farlı bir bakış açısına sahibiz. Mevcut durumu tespit edip, potansiyeli ayağa kaldırmak. Aslında en çok üzerinde durduğumuz strateji bu. Temel politikamız, temel yönetim anlayışımız bu." dedi.

Konuşmanın ardından plaket törenine geçildi. Kent Tarihi Müzesi'nin yapımında çalışan belediye çalışanlarına ve müzeye bağış yapanlara plaketleri Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Belediye Müdürleri tarafından takdim edildi.

Müzeye Türkiye'de sadece 2 tane olan plakalı ve ruhsatlı bisikletini bağışlayan İnşaat Mühendisi Mustafa Akartürk, küçük bir bisiklet şovu yaptı.

Program verilen kokteyl ve katılımcıların müzeyi gezmesi ile son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?