Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ülkü Ocakları ve MHP'den Öğrenci Andı'nın Kaldırılmasına Tepki!

Uşak Ülkü Ocakları, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Demokratikleşme Paketi'ndeki maddelerden olan 'Öğrenci Andının Kaldırılması' na tepki gösterdi.

Uşak Ülkü Ocakları Teşkilatı, Demokratikleşme Paketi çalışmaları kapsamında yapılan öğrenci andının kaldırılmasına tepki göstererek Tiritoğlu Parkı'nda bir açıklama yaptı.

Tiritoğlu Parkı'nda yapılan açıklamaya MHP Uşak İl Başkanı Hüseyin Karabey, Belediye Başkanı Aday Adayları Utku Demiröz ve Alpay Özgür, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Raşit Yılancı ve Ülkü Ocakları Uşak Şube Başkanı Ali Galip Obalı ve ocak üyeleri katıldı.

Başbakan Erdoğan’ın “Demokratikleşme Paketi” adı altında açıkladığı maddelerden birisinin de “Andımızın” kaldırılması olduğunun belirtildiği açıklamada; bölücü terör örgütünün dayatması olduğu her yönüyle aşikâr olan bu adımın Türk milletine yapılmış büyük bir hakaret olduğu ifade edildi. Öğrenci andının kaldırılmasından rahatsızlık duymayan tek kesimin Türk düşmanları olduğunun söylenildiği açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Türk milletinin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hâkimiyet tapusu, AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır. Türk yurdunda “Türk’üm” demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci, gün gelecek sahiplerinin başına çalınacaktır. Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırıların hesabı, asla mahşere kalmayacaktır. “Varlığını Türk’ün varlığına armağan eden” Türk milliyetçileri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de andımızı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir!".

Tiritoğlu Parkı'ndaki açıklamanın ardından hep birlikte öğrenci andını okuyan katılımcılar, Demokratikleşme Paketi'ndeki maddeye sloganlarla tepki gösterip olaysız bir şekilde dağıldı.
Yorumlar

uşşaklı alperen 11 Yıl Önce

ya kardeşim göstermelik politika yapmayın bir uşaklı olarak kararı memnuniyetle karşılıyorum. zaten ilkokulda bile milletin zoraki söylediği bir yalandan metin. yalan mı yalan. doğruyum diyorlar. ama yalan işler yapıyorlar. ve ayrıca kimseye etnik baskı yapılmaması lazım. almanyadaki türk vatandaşları; almanım, doğruyum, çalişkanım... diyor mu? dünyanın neresinde var bu? bırakın millet özgürce nasıl yaşıyorsa yaşasın ama kimseye zarar vermesin. zarar verirlerse burnundan getiririz onların!

helal 11 Yıl Önce

uşak'ta mhp adına dinanizmi ayakta tutan tek teşkilat kurumu ülkü ocaklarıdır.

A.BELMUK 11 Yıl Önce

türk eğitim sen, ve partisi mhp okullarda öğretmenler,devlet dairelerine memurlar türbanla girebilirler ama andimiz kaldirilmasin diyorlar.türbana evet andimzin kaldirilmasina hayir.

ali kara 11 Yıl Önce

ey ülkücüler siz ermenistanda yasasaydiniz her gün ermeniyim dogruyum dedirtselerdi bir turk olarak kabul edermiydiniz

iki yüzlülük bunlar 11 Yıl Önce

ben bu ülkülerin shov yaptiklarini biliyorum bu yaptiklarindan oy alacaklarini düsünüyorlar yoksa bunlar menfatlarina uymasa türküm bile demezler

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?