Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Karısını Çalıştığı Dersanede Bıçakla Öldüren Koca Tutuklandı!

Uşak'taki bir dershanede kısa süre önce işe başlayan temizlik işçisi eşi 39 yaşındaki Sevim Gündoğdu'yu göğsünden bıçaklayarak ölümüne neden olan 42 yaşındaki Mehmet Gündoğdu, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Talihsiz kadın ise otopsinin ardından toprağa verildi.

İslice Mahallesi Güven Sokak'ta bulunan dershanede dün saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, iki ay önce tartışarak ayrı yaşamaya başladığı eşi Sevim Gündoğdu'nun çalıştığı yere giden kalorifer yakıcısı Mehmet Gündoğdu barışmak istedi. İddiaya göre red yanıtı alın Mehmet Gündoğdu, yanındaki bıçakla bir çocuk annesi eŞini göğsünün üç yerinden yaraladı. Hastaneye kaldırılan Sevim Gündoğdu yaşamını yitirdi. Mehmet Gündoğdu ise polis tarafından gözaltına alındı.

EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA TUTUKLANDI!

Mehmet Gündoğdu polisteki ilk ifadesinde, eşiyle barışmak istediği için konuşmak üzere çalıştığı dershaneye gittiğini, ancak tartışma çıkınca öfkesine hakim olamayıp bıçakladığını söyledi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Gündoğdu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

TALİHSİZ KADIN TOPRAĞA VERİLDİ!

Uşak Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitiren Sevim Gündoğdu'nun cesedi ise otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Otopsinin tamamlanmasının ardından Sevim Gündoğdu'nun cenazesi yakınlarına teslim edildi. Kocası tarafından öldürülen talihsiz kadın için Banaz İlçesi'ne bağlı Balcıdamı Köyü'nde bugün öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Cenaze zamanın kılınmasının ardından Sevim Gündoğdu köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çiftin tek çocuklarının ise yakınlarının yanında kaldığı belirtildi.
Yorumlar

Semih Öncü 11 Yıl Önce

şu uşakta hiç bi iyi haber duymıcam mı ya

kezban gümüşhan 11 Yıl Önce

duyunca şok oldum çok üzüldüm. oğlumun arkadaşının babası 2 çocukları vardı. gecen sene kızını evlendirmişdi 16 yaşındada oguları vardı adem ve zeynep başınız sagolsun canlarım allah sapır versin sizlere:(ayrıcada mehmet abi nasıl böyle bişi yaptı hala şaşkınım okuların açıldığı zamanlardı evmi alsak arsamı alsak die konuşuyolardı dükanımda misafir olmuşlardı sevim ablam mekanı cennet olsun çok tatlı iyi bir insandı .

vico 11 Yıl Önce

bunedir arkadaş ya zaten ayrılmışsın daha neyin hesabını yapıp gidiyorsunki iyi bi eş olsaydın kadın zaten yuvasını dağıtmazdı.önce iyi bi eş olmayı öğrenseydin keşke çocuklarının anası ölmezdi kendinde cezaevinde yaşlanıp gitmezdin çocuklarında sefil olmazdımı.bumudur adamlık..yazıkk

sinan 11 Yıl Önce

kimse kimsenin neden yada niçin suc işlediğini bilmez bizde bilmiyoruz ama o inayet işlenene kadar yata işletene kadar kimbilir aile neler yaşadı adamın haline baksanıza ne kadar mahcup üstünden başından bile anlasılıyor bu ve su gercektir suç işleyene değil işletene bir bakacaksın ama tabikide sonuç olarak yapılan bu cinayet karşı taraf sucluda olsa olmaması gereken birşey allah verdiği canı ancak allah alır.

Mrt 11 Yıl Önce

bu bir caniliktir boyle bir seyi enson hakedecek bir kadindi o onun yasadiklarini kimse yasamadi ve bos yorum yazanlar yazmasin allah rahmet eylesin grride kalanlara sabir versin

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?