Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Fren Yerine Gaza Basınca Kazaya Neden Oldu!

Uşak'ta akşam saatlerinde meydana gelen kazada sokağa hızlı girdiği söylenen aracın sürücüsü fren yerine gaz pedalına basınca olanlar oldu. Can kaybının yaşanmadığı kazada iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Uşak'ta akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında otomobilin çarptığı su dağıtım minibüsü park halinde bulunan iki araca çarptı. Otomobil sürücüsü ve minibüs sürücüsü kazayı hafif şekilde yaralanarak ucuz atlattı.

Edinilen bilgiye göre kaza akşam saat 19:00 sıralarında Kemalöz Mahallesi Şehit Veli Uludağ Sokak üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün bayan olduğu öğrenilen otomobilin sokağa hızlı bir giriş yaptığı bu nedenle sürücüsünün panikleyerek fren yerine gaza basması sonucu su dağıtım minibüsüne çarptığı görgü tanıklarından edinilen bilgiler arasında. Otomobilin çarptığı minibüs metrelerce sürüklenerek park halinde bulunan iki araca daha çarparken; minibüs şoförü ve otomobil sürücüsü kazayı hafif şekilde yaralanarak atlattı.

Can kaybının yaşanmadığı kazada 4 araçta da maddi hasar oluştu.
Yorumlar

Fatih Başkara 11 Yıl Önce

her zaman söylerim zaten hiç bir kadının trafiğe cıkmasını istememişmdir :) neysekı can kaybı yok

6464 11 Yıl Önce

trafikdeki bazı erkek sürücüleri de görüyoruz tam bir trafik canavarları

sigortacı 11 Yıl Önce

yolda duran kırmızı yeşil ışıkta bekleyen olmadık yerde ani fren yapan park yapamayan görsem kesin bayandır diyorum ve %100 haklı çıkıyorum öğreninde gelin zarar ettirmeyin

çekirdekten yetişen şoför 11 Yıl Önce

uçakta bazı erkek sürücüler tam canavar. doğru. ama bayanlar konusunda da bazı bayan sürücüler tam şoför. gerisi tam canavar :) kadının süreceği tek araba bebek arabasıdır.

u.n.sen 11 Yıl Önce

bukadinlar ve tavuklar tehlike halinde tehlikenin uzerine atarlarmis kendilerini kadinlarin surebilecegi tek sraba bebek arabasi yorumunu yapan arkadasi kutluyor ve aynen katiliyorum ak itin pamuk pazarina zarari olurmus bu kadinlarda el attigi her ise zarari oluyo arackardaki kadin suruculer serseri mayin gibi nerede gumleyrcekleri belli olmuyo asli vazifeleri olan analik ve kadinliga donun yetsin ortami karistirdiginiz sekil ada goruldugu gibi

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila