Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Güvenlik Görevlisini, Ellerini Bağlayarak Foseptik Çukuruna Attılar!

Uşak'ta akşam saatlerinde Kentsel Dönüşüm alanında güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi kendisini darp eden ve aralarında bayanın da olduğu 4 kişi tarafından elleri bağlandıktan sonra önce darp edildi sonra da foseptik çukuruna atıldı.

Kentsel dönüşüm bölgesinden malzeme çalmak için geldikleri iddia edilen ve aralarında bayanın da bulunduğu belirtilen 4 kişiye müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisi, önce elleri bağlanarak darp edildi sonra da alan içindeki foseptik çukuruna attılar.

Edinilen bilgiye göre olay saat 20:15 sularında Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde meydana geldi. Kentsel Dönüşüm Bölgesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Volkan Karahan, alandan malzeme çalmak istedikleri iddia edilen 4 kişiye müdahale edince saldırıya uğradı. Aralarında bir de bayanın bulunduğu 4 kişi tarafından elleri bağlanarak etkisiz hale getirilen güvenlik görevlisi Volkan Karahan önce darp edildi ardından da yaklaşık 2 metre derinliğindeki foseptik çukuruna atıldı. 

Durumunu çukurun içine atıldığı esnada şans eseri ulaşabileceği bir yere telefonunun denk gelmesiyle birlikte arkadaşına haber veren ve yardım isteyen Karahan; olay yerine gelen İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı AKS ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılırken olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Karahan'ın belinde kırık olabileceği düşünülüyor.

Güvenlik görevlisini darp eden ve henüz kimliği belirlenemeyen 4 kişi olay yerinden kaçarken; güvenlik güçleri şüphelilerin yakalanması için hummalı bir çalışma başlattı.
Yorumlar

uşaklı 11 Yıl Önce

şerefsizler kesin çingeneler yapmıştır yazık adamdan ne istediniz evine ekmek götürebilmek için gece orada bekliyor...

kenan TÜrkoğlu 11 Yıl Önce

yerden göğe kadar haklısınız,

Adil Olalım 11 Yıl Önce

yapılanın çok büyük bir suç olduğu kesindir. ancak yapanların kesinliği belli olmadan herhangi bir kitleye yada bireye iftira atmakta ayrı bir suçtur. bence bunlara dikkat etmenizi rica ederim. bu şekildeki düşünceleri tüm t.c vatandaşi olarak değiştirmemiz gerekiyor. saygılarımla.

uşaklı 11 Yıl Önce

yeter artık uşak halkının bu çingenelerden çektikleri yeterrrr. allah rızası için başkasının ekmeğinden ne istersiniz.

kevser altındağ 11 Yıl Önce

cingen türk kürt ayrimi ne zamandan beri̇ var ya. ben bi̇ türk olarak bu ayrimdan utaniyorum. illaki̇ kötü bi̇rşey olduğunda onlarin üzeri̇ne atiyorsunuz. si̇z bu ayrimi yapip onlara iş vermi̇yosunuz. siz bu ayrımı yapıp onları dışlıyosunuz onlarda ya çalıyorlar yada dışlanmışlığa karşı baş kaldırıyorlar. herkes haddini bilmeli

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?