Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ak Parti Uşak Gençlik Kolları Ziyaret ve Çalışmalarına Devam Ediyor!

Ak Parti Uşak Gençlik Kolları Uşak Merkeze bağlı köylere zaman zaman gerçekleştirdiği ziyaretlerine Gökçedal köyü ile devam etti. Hem köylerdeki partililere kentteki çalışmalar ile bilgi vermek hemde üye kaydı gerçekleştirebilmek amacı ile zaman zaman gerçekleşen köy ziyaretlerinde bazen ilginç anlar objektiflere de yansımakta.

  Yerel seçimlere az bir zaman kala İl Genel Meclisi üyeleri ve köy muhtarları için oy verecek olan köylerde de seçim havasına yavaş yavaş girilmeye başlandı. Siyasetçiler hem yaptıklarını ya da projelerini anlatabilmek, hem de köylerin politik nabzını ölçebilmek amacı ile köylere sık sık ziyaret turları düzenlemekte. İşte bu ziyaretlerden bir tanesini dün gece Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri gerçekleştirdi.

Gökçedal Muhtarı Ali Çavuşoğlu Uşak’tan gelen gençleri evinde ağırladı. Muhtar ziyarete gelen gençlerle tek tek ilgilenip, hepsi ile ayrı ayrı tanıştı.


Ziyaret sırasında Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Kuzubaşı Ak Parti Gençlik kollarının çalışma ve faaliyetlerini anlattı ve  yanında gelen gençlerle, köy muhtarı Ali Çavuşoğlu çok samimi bir ortam ile çok hoş sohbet ettiler. 3 dönemdir muhtar seçildiğini belirten Çavuşoğlu  köy hakkında da bilgilendirmede bulundu.
 
Sohbet sırasında Çavuşoğlu kendisinin Karakeçili yörüğü olduğunu Yörük kültürünü bire bir kendi hayatında yaşattığını ve çocuklarını da bu kültürle yetiştirdiğini söyledi. Ayrıca Köyün nüfusu ve seçmen sayısı hakkında bilgiler verdi.

Geleneksel spor dallarından cirit sporunu çok seven köy muhtarı bu dalla Uşakta birçok faaliyet ve çalışmalarda bulunduğunu, halen Uşak ili Geleneksel Spor dalları Dernek Başkanı olduğunu bu spor dalında uğraşan tüm klüp ve derneklere her zaman yardımcı olduklarını belirtti. Kendisinin cirit sporunu gençlik yıllarından beri yaptığını,  şimdi ise bu spor dalında kendi evlatlarına öğretip onların profesyonel bir ciritçi olarak yetiştirdiğini söyledi.

Köy hayatı hakkında bilgiler öğrenen gençler ziyaretlerinin çok faydalandıklarını ve bu bilgiler eşliğinde çalışmalarını sürdüreceklerini muhtara belirttiler.

  
Ziyaretin sonunda Ak Parti Uşak Gençlik Kolları Başkanı Kuzubaşı misafirperverliğinden dolayı Gökçedal Muhtarı Ali Çavuşoğlu’na teşekkür ederek, ilk fırsatta  tekrar ziyaret edecekleri sözünü verdi.

Haber: Halil Çavuşoğlu

 

Yorumlar

bozkurt 11 Yıl Önce

para ve kömür dağıtılan adreslere gidin beyler

basarılar arkadaslar 11 Yıl Önce

basarılarınızın devamını dılerız arkadaslar

uşaklı 11 Yıl Önce

bu ne komik bir durum yahu siz bırakın millete inmeyide kandile çıkın kandile.. beter ettiniz memleketi

ali rıza 11 Yıl Önce

akpli gençlere bakın siz hele, kızlı erkekli köy köy seçim gezmelerine çıkmışlar!

özkan tekin 11 Yıl Önce

kardeslerim tek usakla kalmayin ilceleri köylerini de gezin anlatin neler oluyor

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?