Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İki Proje Hayata Geçti!

Uşak Belediyesi projesi tamamlanan iki projeyi gerçekleştirdiği açılış törenleri ile hizmete açtı.

Uşak Belediyesi vatandaşlarının boş zamanlarında sanatla uğraşabilmeleri ve meslek edinebilmeleri amacıyla Karaağaç Mahallesi’nde restore ettirdiği Karaağaç Hobi Evi’ni ve ayrıca çocuklar için Masal Diyarı Çocuk Oyun Dünyası’nı hizmete açtı.

Hobi Evi açılışında konuşan, kentte restore edilen bir evin faydalı bir amaç için açılmasını mutluluğunu yaşadıklarını ve vatandaşların böyle imkanlardan faydalanmaları gerektiğini belirten Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan," İlimizde vatandaşlarımızın her anlamı ile mutlu olabilmeleri için çalışmalarımız sürmektedir. Her anlamı ile hizmet için çıktığımız bu yolda vatandaşlarımız hobi edinebilecekleri ve bu sayede güzel vakit geçirebilecekleri bir alana kavuştular. Belediye olarak vatandaşlarımızın bu tür etkinliklere katılacak olması bizleri heyecanlandırıyor. Karaağaç Mahallemizde kurduğumuz evimizde bu amaçla kuruldu. Evimiz hobi tutkunları tarafından en uygun şekilde kullanılacak. Evimizin üstlendiği görev neticesinde el sanatlarına değer veren ve bu meşguliyeti daha güzel ortamlarda yapmak isteyen vatandaşlarımız evimiz ile istedikleri ortama kavuşmuş oldular. Evimizin bu şekilde kullanılıyor olması da örnek şehirler arasında yerimizi almamıza neden olacaktır. Evimizin başka bir önemi ise tarihi bir evin restore edilerek kazandırılmasıdır” dedi

Masal Diyarı Çocuk Oyun Dünyası açılışında ise, proje ile ender bulunan oyun gruplarına çocuklara hediye ettiklerini dile getiren Erdoğan, " Biz daima kentimizin ilerlemesi ve her yaş kesiminden insanın sevmesi için proje üretiyoruz. Çocuklarımız için söz verdiğimiz bu projenin bugün açılıyor olması da bizleri ayrıca mutlu etmektedir. İnanıyoruz ki kentimizin her noktasından çocuklarımız projemize gelerek güzel vakit geçireceklerdir. Biz kentte yaşayan bütün çocuklarımızın her anlamı ile mutlu olabilmeleri için çalışmalarımız yapıyoruz. Bu nedenle çocuklarımızın içinde olduğu projelere değer veriyoruz. İlimizde bulunan bütün mahallelerimizde çocuklarımızın yaşam alanları adına çalışmalarımız sürüyor. En önem verdiğimiz çalışmalarımızın arasında ise Masal Diyarı ve Çocuk Oyun Dünyası vardı. Bu proje bizim verdiğimiz sözlerin de arasında yer alıyordu. Sadece çocukların içinde yer aldığı projemiz şüphesiz değerlidir. Projemiz ile ender bulunan oyun gruplar güvenli bir ortamda artık çocuklarımızın hizmetinde yer alıyor. Projemiz çocuklarımız sosyal bireyler olmasında da önemli etki sağlayacaktır” dedi.
Yorumlar

gerçekte 11 Yıl Önce

oda tiyatrosu boş meclis toplantı salonula idare ettiniz. şelale deki misafirhanenin akıbeti ne. amfi tiyatroya gömülen paralar. şehrin hertarafında özel sektörün yaptığı halı saha birde belediyeninkine bakın.ilerida bakın bunların hepsi öncekiler gibi atıl olacak. dişe dokunur projelere cesaret yok.basit işlerle inssanların gözü boyanıyor. nerde belediye hizmet binası, kongre merkezi. beş yıldızlı kimsesiz köyü. neden bunlardan bahsetmiyorsunuz.gazetecilik halk adına hesap sormayı gerektirir. neden alibeyin seçim kitapçığındaki projeleri gündeme getirmiyorsunuz.

MUHARREM BOZ 05325965348 11 Yıl Önce

4,5 sene yan gelip yatan bay başkan şimdi i se eften püften işler yaparak yaptığı yolsuzlukları böylece örtmek istiyor sen bu yaptığın eften püften işlerle artık ilimiz halkına kül yutturamazsın senin pilin bitti halkımız 2014 mart ayında senin ile senin ekibinin arabalarına teneke bağlayacak teneke....eskiye rağbet olsaydı bit pazarlarına nur yağardı nur...

fareli köyün kavalcısı ...! 11 Yıl Önce

ataparkı neredesye 5 senede sündüre sündüre eciz bücüş yapılarla itiş tıkış dolduran ismetpaşa caddesinde mermerden borudan çadırdan geçecek yer bırakmayan bir zihniyetin okuduğu bir masalın daha sonuna geliyoruz. onlar ermiş ereceklerine bizler kaybolan 5 yılı nasıl geri getireceğiz onu düşünelim. alinin arkasında bıraktığı enkazı hangi baba yiğit kaldıracak bilmiyorum. ancak naylon projelerle olacak şey değil bunlar.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın