Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Mehmet Gün, Hizmete Devam Kararı Aldığını Açıkladı!

Siyasi hareketliliğin yoğun olarak yaşandığı Ak Parti Uşak Teşkilatı'nda daha önce aday adaylığını 8 isim ilan etmişti. Bugün de Parti binasında yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda il başkanlığından istifa eden Mehmet Gün, Uşak Belediye Başkanlığı için aday adaylığını ilan etti.


Uşak Belediye Başkanlığı için kıyasıya bir yarışın yaşandığı Ak Parti Uşak teşkilatında bugün Genel Merkez'den müsade edilmesine rağmen İl Başkanlığı görevinden Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için istifa eden Mehmet Gün, geniş bir katılımın sağlandığı toplantıda aday adaylığını ilan etti.

İl Parti binasındaki toplantıya Eski Uşak Milletvekili Nuri Uslu, Ak Parti İl ve İlçe yönetimleri, daha önce aday adaylığını ilan eden Nurullah Cahan, Serhat Eren, Hüseyin Keskin, Ethem Uludağ, Emre Yeşliçiçek, Alim Tunç, Cafer Çankaya, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Eski Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Ak Parti Uşak Kadın Kolları ve Gençlik Kolları mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Uşak Gençlik Kolları Üyesi Selver Pınar Peker'in sunumunu yaptığı toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar, göreve başladıkları gün görev alan tüm arkadaşlarla ve partililerle bir güven protokolü yaptıklarını ve bu çerçevede önce teşkilatlanma sonra da üye konusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Gerektiğinde Mehmet Gün ile birlikte gecesini gündüzüne katarak çalıştıklarını belirten Nacar, Gün'ün istifasıyla beraber yeni  gelecek olan yönetime onların da çalışmalarını kolaylaştıracak bir tablo bırakmak zorunda olduğu bilinciyle hareket ettiklerini ve çalışmalar neticesinde üye sayısını 23 bin 500'e kadar çıkarttıklarını belirtti. Komşu illerin de içinde bulunduğu toplantılarda belirtildiği üzere Uşak'ın en huzurlu, en uyumlu ve başarısını en çok arttıran bir teşkilata sahip olmanın onur ve gururunu birlikte yaşadıklarını belirtti.

Daha sonra söz alan İl Başkanvekili Cemal Doğan da yaptığı kısa konuşmada Uşak'ın Ak Partili bir belediyeyi özlediğini ve artık Ak belediyeciliğin Uşak'a hizmet etmesini istediklerini belirtti. Doğan'ın ardından kürsüye çıkan Mehmet Gün, salonu tıklım tıklım dolduran kalabalığa aday adaylığını ilan eden ve projeleri konusunda da bilgiler veren bir konuşma yaptı.

Ak Parti İl Başkanlığı'ndan istifa ederek Uşak Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunan Mehmet Gün, hizmet sevdalısı bir kadronun neferi olmaktan gurur duyduğunu ifade ettiği konuşmasında, uzun ve meşakkatli bir yolda olduklarını, birlik beraberlik ve muhabbetle belirledikleri hedefe ulaşacakalrını belirtti.

BAŞARI AK PARTİLİLERİNDİR!

2010 yılında İl Başkanılığına seçildiğini ve o zamandan bu yana kendilerini bir seçim sürecinin içinde bulunduklarını söyleyen Gün; "Tüm ilçelerimizde çok çalışarak 2011 seçimlerinden başarıyla çıktık. Yaptığımız çalışmalarımızda çıtayı hep yüksekte tuttuk. Yakaladığımız başarı bizlerin değil, partiye emek vermiş siz Ak Partililerindir" dedi.

UŞAK'IN DERDİYLE DERTLENMEYE DEVAM EDECEĞİZ!

Sadece konuşmadıklarını, konuştuklarını hayata geçirdiklerini de söyleyen Gün, parti olarak genç kuşaklara anlatabilecekleri çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Gün, anketlerin Ak Belediyeciliği özlemle aradığını belirttiği konuşmasında, halka hizmetin Hak'ka hizmet olduğunun bilinciyle yola çıktıklarını belirterek; "Çıktığımız yolda iki şeyi unutmayacağız. Hemşehrilerimizin derdini ve Uşak'ın itibarını kendimize dert edineceğiz. Böbürlenmeden, kibirden uzak halkın yanında, onların derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz" şeklinde konuşarak çıktıkları yolda başarıya ulaşacaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi.

HİZMETE DEVAM KARARINI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM!

Halka hizmeti hakka hizmet olarak kendisine şiar edinmiş bir kadronun mensubu olduğunu belirten Mehmet Gün; aynı kararlıklıkla bugün hizmete devam kararını partililerle paylaşmak üzere bir araya geldiklerini belirterek hizmete devam kararını açıkladığını belirtti.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ!

Zaferin tek sahibinin Allah olduğunu, bunu bildiklerini ve bu bilinçle hareket ettiklerini ifade eden Gün, hayallerini önlerine koyarak yola çıktıklarını belirterek; bu hayalleri hep beraber gerçekleştireceklerini söyledi. "İnsan yaşasın ki, devlet yaşasın" bilinciyle hareket ederek, Ak kadroların eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanda yapacakları çalışmalarla Uşak'a hizmet etmeye, Uşaklının derdini dert edinmeye devam edeceklerini ifade etti. Mahallere yapacakları tesislerle vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri merkezler inşa edeceklerini söyleyen Gün, eğitim alanında da yeni okul alanlarını açılması için faaliyetlerle bulunacaklarını kaydetti. Kapalı semt pazarı, trafik sorunu, 1. Etap kentsel dönüşüm sorunlarını çözeceklerini ve engelleri birlikte aşacaklarını söyleyen Gün, şehirlerin aynı çocuklar gibi gideceği yönü belirlemesi gerektiğini ve o yönde hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Ak kadronun Uşak'a hizmet etmekten başka bir derdinin olmadığını kaydeden Gün, köylerin sorunlarını bilen bir kişi olarak bu sorunların çözümü için sonuna kadar çalışacağının altını çizdi. Hakk'a ve Uşak halkına duyduğu güvenle yola çıktığını belirten Gün; Ak Partini ayrımcılığın değil, Marmaray projelerinin, 3. büyük köprü projelerinin ve Kanal İstanbul projelerinin partisi olduğunu söyledi. Gün, diğer aday adaylarıyla birlikte Uşak için bu zamana kadar çalıştıklarını bundan sonra da aday kim olursa olsun aynı çatı altında çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek diğer aday adaylarına başarılar diledi ve konuşmasını sonlandırdı.

//www.youtube.com/embed/OF9_MNoBn8M
Yorumlar

Muharrem Boz 5325965348 11 Yıl Önce

mütevazi başkan mehmet gün'ün başkanlığa aday adaylığını canı gönülden kutluyorum mevlam nasip eder genel merkez de seni başkanlığa uygun görürse belediye başkanlığını kazanarak bu mütevazi duruşunuzu belediye başkanlığında da göstereceğinize inancım tamdır.saygılarımla

sadettin 11 Yıl Önce

tek sorum var şimdi mehmet altayla mehmet gün ortak acaba aynı büro içersinden biri milletvekili birtanesi belediye başkanı olurmu.sadrazamlıkmı bu .ozaman çaycılarıda meclis bakanı felanmı olucak.hayır ona gore bizde orada işe gırelım.anlastıgınız için bunuda yayınlamazsınız bukadar taraf olmayın

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?