Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ak Parti Uşak Teşkilatı Temayül Yoklamasını Tamamladı!

Ak Parti Teşkilatı güne temayül yoklamasının heyecanı ile başladı. 501 kişinin oy kullandığı temayül yoklaması zafların sayılmasının ardından Genel Merkez'e götürülmek üzere çuvala konularak mühürlendi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ 1

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ 2

AK Parti'de Belediye Başkan adayını belirlemek için uygulanan yöntemlerden biri olan temayük yoklaması bugün hazirun listesindeki isimlerin büyük çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşti.

Temayül yoklamasına Ak Parti Genel Merkezi'nden TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve Ak Parti MKYK üyesi Nevzat Pakdil, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ankara Milletvekili Nurten Şanlı, Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK üyesi Fatih Karaman, Kadın Kolları Genel Merkez MKYK üyesi Taciser İçyer katılırken; Uşak Belediye Başkanlığı için Aday adaylığını ilan eden 9 isim de temayül öncesinde hazır bulundu. Aday adayları partilileri girişte karşılayarak birebir sohbette bulundular.

Temayül yoklaması sonrasında bir konuşma yapan Nevzat Pakdil; "Uşak için çok güzel bir temayül yoklaması gerçekleştirildi. Yapılan bu temayül yoklamasının tutakları tutuldu. Temayül yoklamasını genel merkeze götüreceğiz. Orada bu yapılan temayül yoklaması sayılacak. Aday adaylarımızın hepsine tek tek başarılar diliyorum. Uşaklı kardeşlerimize  buraya gelen veya gelemeyen, katkı veren, gönül veren ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin adaylar için Uşak için, Türkiye'miz için hayırlar getirmesini diliyorum. "dedi.

Merkez ilçe ve diğer ilçelerden gelen parti temsilcileri bağlı bulundukları ilçeler için kurulan farklı 6 sandıkta oy kullandılar. Temayül yoklamasında Merkez ilçeden 211 parti temsilcisi, Banaz'dan 72, Eşme'den 61, Sivaslı'dan 65, Karahallı'dan 50, Ulubey'den ise 42 parti temsilcisi oy kullandı. Genel olarak katılımın sağlandığı temayül yoklamasında Banaz ilçesi firesiz olarak oylamaya katılım sağlarken; merkez ilçe 11, Ulubey 12, Karahallı 5, Sivaslı 10 ve Eşme ise 9 fire vererek temayül yoklaması tamamlanmış oldu.

Temayül yoklamasında oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından sonuçlar açıklanmadan zarflar mühürlenip torbalara koyulduktan sonra Ankara'dan gelen ekip tarafından Genel Merkez'e götürüldü.
Yorumlar

çok yazık 11 Yıl Önce

sonucunu bilmediğiniz ve hiçbir zaman bilemeyeceğiniz bir seçimde oy kullanıyorsunuz ya size sadece gülüyorum. siz asıl bugünkü diyarbakırı gördünüz mü?

ali avcı 11 Yıl Önce

demokrasiye bak aman ha genelmerkeze aykırı ad

kızlı erkekli 11 Yıl Önce

ne işiniz vat kızlı erkekli

antivatanhaini 11 Yıl Önce

siz orada kızlı erkekli yoklanın,sonucunun ne olduğunu bilmediğiniz seçimlere girin,genel başkanınız,bu ülkeden 1992 yılında kovulan ve ülkeye girmesi yasak olan 2 teroristle kucaklaşsın.... uyanın artık,sattınız vatanı...

?? 11 Yıl Önce

sivan perwer ve barzanide katılsa iyiymiş. :) mutlumusunuz akpliler?

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?