Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Domuza Çarpan Makam Aracı Şarampole Yuvarlandı!

Uşak'ın Karahallı ilçesinin kaymakamı Sinan Aslan'ın makam aracının domuza çarptıktan sonra şarampole yuvarlandığı kazada 3 kişi yaralandı.

Karahallı Kaymakamı Sinan Aslan ve eşinin de içinde bulunduğu makam aracı önüne aniden çıkan domuza çarptı. Kazada araç içerisindeki Kaymakam Sinan Aslan,eşi ve koruması yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Sivaslı ilçesinden Karahallı'ya gitmekte olan Karahallı Kaymakamı Sinan Aslan(31), eşi hakim Semra Aslan ve koruması Abdil Algül'ün bulunduğu Alaattin Karakuş idaresindeki 64 LP 140 plakalı makam aracı, Deli Hıdırlı köyü yakınlarında birden yola çıkan domuza çarptı. Kazanın ardından aracın şarampole yuvarlanması sonucu kaymakam Aslan, eşi ve koruması yaralandı. Yaralılar kaza yerine çağrılan ambulans ile olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Uşak Devlet Hastanesine sevk edildi. 

Kaza haberini duyan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve Eşi Yeşim Erden, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, İl Sağlık Müdürü Alper Cem Ünal hastanede kaymakam Sinan Aslan ve eşi hakim Semra Aslan'ı ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Vali Erden "Karahallı Kaymakamımız ilçesine dönerken kaza geçirmiş. Şu anda ziyaret ettik, sağlık durumu iyi, hekim arkadaşlarımız da çok alaka göstermişler sağlık personelimiz ile birlikte.  Şu an istirahat ediyorlar, çok ciddi bir şey görünmüyor, Allah şifa versin diyorum" ifadelerini kullandı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Kaymakam Sinan Aslan'a, eşine ve korumasına acil şifalar diliyor bu tür kazaların yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Yorumlar

MÜNİR ZORA 11 Yıl Önce

sayın kaymakamımız sinan aslan ve eşine şoförüne ve korumasına geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.

bulent tuurgut 11 Yıl Önce

usak sehır ıcı trafık personelı olarak sayın kaymakamımıza,eşıne ve koruma arkadaşa gecmıs olsun dılıyoruz açıl şıfalar

yavuz demir 11 Yıl Önce

karahallı kaymakamımıza ve eşine korumasına ve şoförüne allah acil şivalar versin karahallı halkına geçmiş olsun

Uşaklı 11 Yıl Önce

kaymakam'ın eşinin makam aracında ne işi var. makam araçları özel araç gibi kullanılıyor. bu paralar halkın cebinden çıkıyor.

murat gül 11 Yıl Önce

öncelikle geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum. sanırım düğünden dönüyorlarmış. düğüne makam aracıyla gitmek ne derece etik bir durumdur takdiri türk halkına bırakıyorum.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?