Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Satırla Girdiği Evde Yaşlı Kadını, Kolunu Kırarak Gasp Etti!

Uşak'ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda elindeki satırla girdiği evdeki yaşlı kadını tehdit edip döverek yüzüğünü ve telefonunu çaldı. Olayın hemen ardından titiz bir çalışma yürüten güvenlik güçlerince kısa sürede yakalanan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uşak'ta geçtiğimiz gün sabahın erken saatlerinde girdiği evde elindeki satırla yaşlı kadını gasp eden 15 yaşındaki genç kısa sürede yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz sabah saat 06:00 sıralarında Tarlabaşı Sokak üzerinde meydana geldi. Uçucu madde kullandığı bilgisine ulaşılan 15 yaşındaki bir genç elindeki satırla, girdiği evde 69 yaşındaki G.D'yi tehdit ederek para ve ziynet eşyalarını vermesini istedi. Bu sırada gözünü yaşlı kadının parmağındaki yüzüğe diken zanlı H.N.Y'den aldığı darbeyle, G.D'nin kolu kırıldı. Zanlı H.N.Y daha sonra yaşlı kadının yüzüğünü ve telefonunu alarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp-Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen titiz ve hummalı çalışma sonrasında  15 yaşındaki zanlı H.N.Y kısa sürede gözaltına alınarak; emiyetteki sorgusunun ardından Adliye'ye sevkedildi. 

Zanlı H.N.Y; çıkarıldığı mahkemece nitelikli yağma, kasten yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar

HAKAN 11 Yıl Önce

3 gun sonra cikar aynen devam eder yasa olacakki hirsizlikmi yapti kolunu keseceksin dolandiricilikmi yapti dilini keseceksin tecavuzmu etti hadim edeceksinki birdaha bunlar yapilmasin yarin ciktikdan sonra aynen devam edecek cunku cezalar caydirici degil

Mehmet 11 Yıl Önce

yavaş çıksın 3gün sonra. olay hırsızlık deyil gasp ayık ol hakan kardeşş ;)

VATANDAS 11 Yıl Önce

mehmet bey hirsizlik yapan arkadas galiba ;;)-

duyarlı vatandaş 11 Yıl Önce

allah en iyisini bilir

mehmet 11 Yıl Önce

kardes burası cocuk parkı değil az ötede oyna bak dalgana büyüsün allah kimsenin basına böyle bir olay vermesin hırsızlık olsun gasp olsun bu tur olaylar hos birsey değil 7 düele bile meydan okusan 5dk delikanlılık yapar 15 sene camasırını kendin yıkarsın sana anlatmaya kalksam satırlar yetmez allah ıslah etsin erkesi zordur yaşayan bilir..

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?