Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

MHP Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor!

Uşak Belediye Başkanlığı için seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür çalışmalarına mahalle muhtarlarını ziyaret ederek devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür; kurum, kuruluş ve esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettirirken; son olarak da mahalle muhtarlarını ziyaret ederek ilgili mahallelerdeki sıkıntıları dinledi.

2014 yerel seçimlerinde belediyeyi kazanmak için çalışan MHP Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür; Dikilitaş, Ünalan, Kemalöz, Cumhuriyet, Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallesi muhtarlarını ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunları hakkında bilgiler aldı.

İlk olarak Dikilitaş Mahallesi Muhtarı Sami Özer'i ziyaret eden Alpay Özgür; Dikilitaş'ın eksiklerinin giderilmesi için çalışacaklarını belirterek; mahalleye yakışır daha modern ve donanımlı bir muhtarlık binasının da sözünü verdi. Daha sonra Ünalan Mahallesi Muhtarı Ercan Karakaş, Kemalöz Mahallesi Muhtarı Osman Efe, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hüseyin Gök, Atatürk Mahallesi Muhtarı Süleyman Yüksel, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Ramazan Koç'a da ziyaretlerde bulunan Özgür; mahallelerdeki sıkıntıları bildiklerini ayrıca neler yapılması gerektiği konusunda da çözüm önerilerini sunarak sorunların ve dertlerin biteceğini ifade etti.

Karşılıklı fikir alışverişi sonrasında MHP Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür ziyaretlerini sonlandırdı. 
Yorumlar

mhp bitti..bitirildi... 11 Yıl Önce

ziyaret etse ne olur tabanda partide heyecan yok emine hanımefendi gibi çok değerli bir sürü insanı küstürdüler mhp bitmiştir..helede bu adayla adamın kendine inancı yok fotoğrafta o kadar pasif durmuş ki...

aslan bey 11 Yıl Önce

kim ne derse desin mhp de ne heyacan biter ne inanç. allahın izni ile bu seçim mhp nindir yolun açık olsun.

.. 11 Yıl Önce

yorulmayın boşuna....olmaz

mhp li 11 Yıl Önce

maalesef aday tutmadı..

abdullah yavuz 11 Yıl Önce

alpay bey içimizden biri halkı anlayacak ve insanlara gerekli değeri verebilecek iyi bir aile ve öğrenimini almış bir arkadaş başarılar diliyorum

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?