Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Devlet Hastanesi Yolu Hastalara Kapalı!

Uşak'ta bugünlerde Devlet Hastanesi'ne işi düşecek olanların, güzergahlarını birkez gözden geçirmesi gerekecek. Zira hastane kavşağında yol çalışması var nedeniyle kapalı. Üstelik alternatif yol bildiren tabelalar bile konulmamışken.

 
Uşak'ta garabet furyasına bir yenisi daha eklendi. Uşak Devlet Hastanesi'ne gitmek isteyen hasta ve yakınları, hastane kavşağında tren raylarında yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğe kapalı olan yolda mağdur ediliyor. 

Acil hasta getiren ve telaş içinde olan hasta yakınları, alternatif yolu bulabilmek için bir hayli zorlanıyor, kimi sürücüler ise hastaneden gelen güvenlik görevlilerinin yol tarif etmesini bekliyor. 

Uşak Haber Merkezi olarak görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar; "Bu yol çalışmasının parça parça yapılarak kontrollü şekilde trafiğin sağlanması çokta zor bir iş  olmasa gerekir. Ancak  bu çalışmayı gerçekleştiren yetkililerin ne kadar tutarsız bir anlayış içerisinde olduğu,sorumluluk bilincine ne kadar uzak durdukları buradan kolayca görülmektedir." şeklinde sitemlerini dile getirdiler.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak mağduriyetin bir an önce giderilmesi için çalışmaların ivedilikle tamamlanmasını temenni ediyor; bu nedenle vatandaşların şikayetlerine yetkililerin kulak vermelerini temenni ediyoruz.

Yorumlar

vadandaş 11 Yıl Önce

iş sağlığa gelince herkesin kulağını tıkadığı zamanda seçim var ya bu yol çalışmalarından insanlar tiksindi. yol tamam yapılıyor ama sağlık daha önemli heyyyy yukarıdakiler dileriz vatandaşa çektirdiğinizin bin katını çekersiniz.

ne biçim iş 11 Yıl Önce

neden yetkililer 3 vardiya ve 24saat çalıştırıp işi bitirmiyorlar? tabiki olmaz çünkü burası uşak ve uşağın sahibi yok. sevmediğiniz melih gökçeği getireceksiniz uşağı ihya eder.

Tabelayi takip edin 11 Yıl Önce

kipanin karsisindan direk gidiliyor hemen karalama kampanyasina girismeyin once arastirin hatta devlet hastanesine gittigini gosteren tabelalar dahi vardir.

sıfjausfhnj 11 Yıl Önce

hayatında o kadar calıştınmıda konusuyosun :)

yunus 11 Yıl Önce

kahvehanede kulak misafiri oldum!!! normalinde yoğun trafikte 60 sene dayanan raylar henuz ortalama 10-15 yıllıkken yenileniyormuş özel bir şirket tarafından... ustelik usak ta dogru durust tren trafigi de yokmuş. büyük bir rant olduğunu iddia ediyorlar....

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila