Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Sportif Konya Deplasmanına Çıkıyor!

Ligin 10. haftasında kendi sahasında oynadığı maçta lider Banvit’e kaybederek lider olma fırsatını elinden kaçıran Uşak’ın kırmızı siyahlı ekibi, Play Off grubunda kalabilmek adına önemli bir maçta Konya deplasmanında, Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin misafiri olacak.

Uşak Sportif Basketbol takımı, Beko Basketbol Ligi'nin 11. haftasında yarın zorlu Konya deplasmanında parkeye çıkacak.

Yarın saat 16.00’da oynanacak, Torku Selçuk Üniversitesi-Uşak Sportif maçı rakip takım açısından da ligin altından kurtulabilmek adına büyük önem taşıyor.

Ligde bu zamana kadar oynadığı 10 maçta 7 galibiyet 3 mağlubiyet ile 4. Sırada bulunan Uşak Sportif, ligin 12.sırasında bulunan ve 3 galibiyeti bulunan Konya temsilcisinin karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Bu maçta diğer deplasmanlarda olduğu gibi Uşak Sportif’in en büyük destekçisi aşigolar olacak. Ankara ve çevre illerde yaşayan tüm Uşaklı basketbol severleri bu maçta takımlarına destek olmaya davet ediyoruz.

Rakibimiz Torku Selçuk Üniversitesi; rakip potalara 791 sayı gönderirken, potasında 891 sayı gördü. Uşak ekibi ise potasında 741 sayı görürken, 757 sayı atma başarısı gösterdi.

Rakibimiz Torku Selçuk Üniversitesi’ni tanıyalım;

Kulübün resmi internet sitesi www.selcukbasketbol.org.tr sitesinde kulüp tanıtımı şu şekilde yapılmış;

Torku Selçuk Basketbol takımımız 1987 yılında Seçuk Üniversitesi bünyesinde Selçuk Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü adıyla kurulmuştur. 2003-2004 yılında bölgesel basketbol ligine katılan takımımız ilk yılında ikinci lige yükselme başarısı göstermiştir. 2004-2005 ve 2005-2006 sezonlarında play off ile birinci ligi zorlayan takımımız TBL (Türkiye Basketbol Birinci Ligi)’ye Türkiye’de birinci ligde tek üniversite takımı olarak adını yazdırmıştır.

Genç ve dinamik yeni yönetim kurulumuzun kurulmasıyla ve yeni transferleriyle birlikte apayrı bir sinerji yakalayan takımımız Türkiye İkinci Basketbol Ligi’nde başarılı çizgisinde devam etmektedir.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila