Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Eşmeli Genç Antalya'daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti!

Eşme Kazaklar Köyü nüfusuna kayıtlı Halil Kazak, Antalya Demre’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazak’ın ölmeden 3 gün önce sosyal medya hesabına ‘’Azrail noktayı koyana kadar virgüle devam’’ yazdığı ortaya çıkması acıyı daha da arttırdı.

Dün gece Eşme Gedik tavukculuk eski kesimhanesi yanındaki tekstil fabrikası önündeki ölümlü trafik  kazasından sonra bir acı haberde aynı saatlerde Antalyadan geldi. Eşme'li genç, Antalya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Geçen yıl askerden geldikten sonra çalışmak için gittiği Antalya’da dün gece motorsikleti ile gezmekte olan Halil Kazak, aksam saatlerinde 150 metrelik uçuruma düşüp hayatını kaybetti. Kazak, kazayı yapmadan 3 gün önce, şahsi sosyal facebook hesabından ‘’Azrail noktayı koyana kadar virgüle devam’ şeklinde bir yazı yazması, acı bir tesadüf olarak kayıtlara geçti.

Antalya Demre’de kendine ait motoruyla trafikte seyir ederken 150 metrelik uçuruma düşerek hayatını kayıbeden Kazak’ın cenazesi Antalya’dan bugün getirilerek akşam namazından sonra Eşme Kazak’lar köyünde toprağa verildi.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada hayatını kaybeden Kazak'a Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere yakınlarına başsağlığı diler, bu türden üzücü kazaların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz.
Yorumlar

sener tuncali 11 Yıl Önce

ah be kardesim neden bu kader iyi kullarini kollar neden hep iyiler en erken gocer bu dunyadan ne guzel gunler yqsamistik devami gelecekti ..... ama seni unutmayacagim kardesim mekanin cennet olsun

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?