Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Geçmiş Olsun Cesur Yürek!

Geçirdiği apandisit ameliyatı nedeniyle hastanede tedavi gören Uşak Sportif'in cesur yüreği Eli Holman, Pınar Karşıyaka müsabakasında yer alamayacak.

Uşak Sportif’in cesur yüreği Eli Holman, dün yapılan antrenman sonrası rahatsızlanarak kaldırıldığı Uşak Özel Öztan Hastanesi’nde apandisit ameliyatı oldu. Başarılı geçen operasyon, CHP Uşak İl Teşkilatının da önemli ve sevilen isimlerinden Dr. Dalyan Özdemir tarafından gerçekleştirildi.

Uşak Son Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kerim Çiber ve Uşak Haber Merkezi Haber Editörlerinden Mustafa Yüce’nin hastanede ziyaret ettikleri Eli Holman ameliyat sonrası bizleri zafer işaretiyle karşıladı. Kerim Çiber’in görüşlerine başvurduğu Uşak Sportif Menajeri Fatihhan Erdoğan, Holman’ın son antrenmanın çok iyi geçirdiğini, başta karın ağrısı şikayeti olduğunu söyleyen Holman’ın, yapılan tetkikler sonucu apandistinin patladığının anlaşıldığını ve acilen hastaneye kaldırarak ameliyata alındığını ve operasyonun başarılı geçtiğini söyleyerek, Özel Öztan Hastanesi’ne de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini sunduğunu belirtti.

Pınar Karşıyaka maçı ile ilgili olarakta düşüncelerini aktaran Fatihhan Erdoğan “İki kulüp arasında suni bir gerilim yaratılmaya çalışıldığını, Pınar Karşıyaka hocası kulübü ve taraftarlarıyla hiçbir sorunlarının olmadığını ve bu maç boyunca Aşigoların takımlarını yalnız bırakmayarak, taşkınlıktan uzaklaşmalarını dilediğini belirterek;  maça iyi hazırlandıklarını, Carter’in antrenmanlara başlayarak maça hazır hale geleceğini, Zupan’a ise Holman’ın yokluğunda bu maçta daha fazla görev düşeceğini sözlerine ekledi.

Biz de Uşak Haber Merkezi Ailesi olarak Eli Holman’a geçmiş olsun dileklerimizi iletirken; tüm Uşaklı basketbol severleri yarın oynanacak Pınar Karşıyaka maçında salona bekleriz.

Yorumlar

basket 11 Yıl Önce

artık çok sevdiginiz ismail yıdırım oynasın saz arkadaşlarınla yanına alsın arkadaşlarını ne ismail miş ya götüüür adamım hahaha

Özgür Kiraz 11 Yıl Önce

onsuz da maç 82-75 bitti ve kazandık :) galibiyet, güzel bir armağan olmuştur kendisine umarım. geçmiş olsun.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın