Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Alpay Özgür Ayakkabıcılar Çarşısını Gezdi!

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan adayı Alpay Özgür, 30 Mart'ta yapılacak seçim için çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam eden Özgür, ayakkabıcı esnafına ziyaretlerde bulunarak sıkıntılarını dinledi.


Uşak yerel seçim heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Tüm partilerde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi'nde de seçim hareketliliği devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür, ayakkabıcı esnafı ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Ayakkabıcı esnafına ziyaretlerde bulunan ve fikirlerini alarak görüş alışverişinde bulunan Alpay Özgür, kış aylarının sıcak geçmesi sebebi ile ayakkabı esnafının sıkıntılı günler geçirdiğini, ülke ekonomisinin içinde bulunduğu durumun da bu sıkıntıları arttırdığını belirtti.

Esnafın kan ağlamakta olduğu ifade eden Özgür, esnafla bol bol sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi ve sorunlara karşı çözüm önerileri getireceklerini, birlik beraberlik içince sorunların ortadan kalkacağını ve bu birliklerini bozmamaları gerektiğini söyledi.

Özgür ayakkabıcı esnafını ziyaretinde; "Ayakkabı kutularının içinin yeşil dolarlarla değil satılmayı bekleyen ayakkabılarla dolu olduğunu üzülerek gördük" ifadelerini kullanarak, ayakkabı esnafının son derece büyük sorunlarnın olduğunu kaydetti.

Ziyaret ettiği bölgelerda halkla bir araya gelen Özgür, seçmenlerinden destek istedi.
Yorumlar

usakli-64 11 Yıl Önce

alpay özgür belediye baskani olunca acaba ayakkabilar dahami cok satilacak kutularin icinde bekleyen ayakkabilara nasil cözüm getirecek

usakli-64 beyefendiye 11 Yıl Önce

daha çok satılması muhtemel çünkü mhp yolsuzluk yapacak bir parti değildir mhp kazanınca millet kazanacaktır bakan oğlanları değil

AHMET 11 Yıl Önce

uşak-64 yorumcu arkadaş sen herhalde akp nin adayindan bahsediyon onlarda var ayakkabi kutusu türk milleti uyandi artik

tayfun 11 Yıl Önce

alpay özgür üç hilali dikecek belediyeye başarılar alpay bey.

usakli-64 11 Yıl Önce

mhp köse dönme partisi olmasaydi 44 ilde belediyeyi kazanmisti bir secim sonra kaybedilen il sayisi kirkdi herkes mhp ninde gecmisini iyi biliyor

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?