Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Yarın Uşak'ta!

Bir dizi açılışı gerçekleştirmek ve Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Nurullah Cahan'a seçim çalışmalarında eşlik emek üzere Uşak'a gelecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin Uşak programı belli oldu.

Son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Uşak'ta gerçekleştirdiği seçim mitingine gelerek Başbakan'a Uşak'taki progrmaında eşlik eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi yarın yeniden Uşak'ta olacak. Sabah saatlerinde Uşak'a gelecek olan Bakan Zeybekçi'nin Uşak programında açılışlar ve partisinin Belediye Başkan Adayı ile birlikte gerçekleştireceği seçim çalışmaları var.

Denizli'den sabahın erken saatlerinde hareket ederek Uşak'a gelecek olan Bakan Zeybekçi'nin saat 10:30 sularında Karahallı'da olması beklenirken burada  partisinin seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Nihat Zeybekçi'nin sonraki durağı Ulubey ilçesi olacak. Ulubey'de de seçim irtibat bürosu açılışına katılacak olan Ekonomi Bakanı Zeybekçi öğle saatlerinde Uşak'ta olacak. Hasbahçe Sosyal Tesisleri'nde kendisi için düzenlenen öğle yemeği etkinliğine katılacak olan Zeybekçi, daha sonra Dikilitaş Mahallesi esnafını ziyaret ederek, semt halkıyla bir araya gelecek. Bakan Zeybekçi, 14:00 sularında Uşak'tan ayrılarak Kütahya'ya hareket edecek. 

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'ye şimdiden kentimize hoşgeldin diyor, gelişinin kentimize hayırlar getirmesi ve bir fırsat olarak görülerek iyi değelendirilmesini temenni ediyoruz.
Yorumlar

vatandaş 11 Yıl Önce

dikilitaş mahallede şekerevleri köymü yahu hiç butarafa bakan yok

uşaklı 11 Yıl Önce

bakan değil feriştahda gelse uşakta akp nin işi çok zor

hasan 11 Yıl Önce

akp acik arayla birinci parti belediyecilikten hic anlamayan bulent bey ve belediyecilikte sinifta kalmis chp yemi.yoksa belediye meclis uysi iken universiteye desan sitesine icme suyu projesine sirf muhalifet olsun diye hayir diyen kuzey cevre yoluna karsi cikan alpay ozgure mi oyumuzu verecegiz.nurullah hem temiz hem tecrubeli hem iktidar .ayrimcilik yapmadan usaga hizmet etmeye cikmis.allah icin yardimci olmak lazim

yusuf 64 11 Yıl Önce

nurullah cahanin ve akp herzaman arkadindayiz

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila