Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Alpay Özgür, Raylı Sistem Projesini Anlattı!

MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür esnaf, kurum ev ve kahve toplantılarıyla projelerini anlatıyor, vatandaştan destek istiyor.

 Seçime az bir süre kala Milliyetçi Hareket Partis'nde de hareketlilik devam ediyor. Vatandaşları ziyaret ederek dilek ve isteklerini dinleyen Alpay Özgür, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür, gittiği her yerde birlik ve beraberliğe dikkat çekerek 30 Mart'ta zaferin MHP'nin olması için çok çalışmaları gerektiğini ifade etmeye devam ediyor.

Turkuazpark, 60 Kuruşa Su, İzmir Konuk Evi, Raylı Sistem Ulaşım Sistemi gibi birçok projesini gittiği yerlerde anlatarak şehrin sorunlarına çözümler getireceğini belirten MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür; vatandaşla hergün bir araya geliyor.

Uşak'ta var olan ve şehiriçinde en büyük sorunlardan birisinin ulaşım sorunu olduğunu altını çizen Alpay Özgür, bu sorunu Devlet Hastanesi ile Huzurkent arasına 5 istasyonla oluşturulacak raylı sistemle çözüme kavuşturabileceğini söyledi. Bu güzergahta günlük yolcu sayısının çok olduğuna dikkat çeken Özgür, trafiği rahatlatma adına yapılacak bu çalışmanın bu anlamda yapılacak güzel bir öalışma olduğunu belirterek, seçmenlerinden projelerine destek istedi. Gerek OSB işçileri gerekse Üniversite öğrencileri nedeniyle bu gürezgahtaki yoğunluğu raylı sistemle çözüme kavuşacağını belirten Özgür, bu ve bunun gibi projelerle kentin önemli sorunlarının çözüme kavuşacağını söyleyerek birlik içinde 30 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını kaydetti.
Yorumlar

alper 11 Yıl Önce

oyumuz sanadır alpay

bizim alpay 11 Yıl Önce

at martini paşalarlı alpay yalandan kim ölmüş 5 yıl meclis üyeliği yaptın hangi taşta izin var hangiprojeye evet dedin aliyle kavga etmekten başka ha birde bağımsızlarla mahkemelik olmaktan başka ne yaptın.yalan yalan var birazda sen oyalan..

önce vatan 11 Yıl Önce

5 yıl meclis üyesi olarak içratları var.hayır oyu kullanmak.kuzey çevre yoluna hayır demek.yılda 600 trilyon enerji tasarrufu sağlayacak şehrin tüm batı kesimi 17000 öğrencinin su içme projesine karşı çıkmak.yalan diyenler internete ve belediye meclis tutanaklarında belgelerini görebilir.milliyetcilik ülkücülük şahşi menfeat amamacı gütmez.hatta şahşi menfeatini uşak için insanları için feda eder.

Seçim Alpay Özgüründür 11 Yıl Önce

istediğinizi söyleyin halk kararını verdi alpay özgür büyük bir farkla başkan olacak

MHP 11 Yıl Önce

a erdoğan dün teşki̇latimizdan desteği̇ni̇ çekmi̇şti̇r sen proje anlat dur.uşak teşki̇latini mahvetti̇ni̇z.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila