Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Erman Karakaya'dan Şehitler Günü'ne Özel Piyano Dinletisi!

18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni anma etkinlikleri tüm Türkiye'de olduğu gibi Uşak'ta da devam ediyor. Uşaklı piyanist Erman Karakaya, Şehitler Günü'ne özel olarak verdiği konser izleyenlerin beğenisini topladı.

18 Mart etkinlikleri kapsamında Uşak Belediyesi'nin organize ettiği piyano dinletisi, izlemeye gelenlerden tam not aldı. Daha önce de Uşaklı piyanoseverlerle bir araya gelen Erman Karakaya, birbirinden güzel müzikleriyle kendisini dinlemeye gelenlere hoş saatler yaşattı. Karakaya'yi dinlemeye gelenler arasında Uşak Baro Başkanı Baki Kantar ve vatandaşlar katıldı.

İlk önce kendi öğrencisinin dinletisiyle başlayan gece, daha sonra Erman Karakaya'nın dinletisiyle devam etti. Ney ve piyanonun eşliğinde verilen dinleti de seyircilerden alkış alırken; Erman Karakaya'nın piyano eşliğinde söylediği şarkı da yine izleyenlerin beğenisini topladı. Çanakkale Zaferi haftası kapsamında düzenlenen piyano dinletisi toplu şarkı söylenmesiyle sona ererken, gecenin sonunda Baro Başkanı Baki Kantar, Erman Karakaya'ya çiçek takdim ederek bu gece için kendisine teşekkür etti.

Erman Karakaya, bu gibi gecelerde Uşaklı piyanoseverlerle bir araya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, kendisini dinlemeye gelen küçük-büyük herkese teşekkür etti. Zaman zaman Uşaklılarla bir araya geldiğini ve bundan çok memnun olduğunu kaydeden Karakaya, bir sonraki dinletide buluşmak dilekleriyle geceyi sonlandırdı.
Yorumlar

Esra 11 Yıl Önce

seni seviyoruz erman bey harikaydınız

beste 11 Yıl Önce

erman beye bize boyle bir aksam yasattigi icin cok tesekkur ediyoruz.sayesinde usak halki olarak coluk cocuk piyanoya olan on yargimizi kirdik.hatta piyanoyu oyle sevdik ki onu sahnelerde gormek tum aileme ve bana cok iyi geliyor.ellerinize emeginize yureginize saglik erman bey...

Müzisyen 11 Yıl Önce

keşke biraz daha uzun olsaydı keşke...harika çalıyor

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?