Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ortaokul Öğrencilerinden Anlamlı Yardım!

23 Nisan Ortaokul öğrencileri bir Sosyal Sorumluluk projesi olarak Topluma Hizmet dersi kapsamında Uşak'taki hayvan barınağına giderek yüzlerce sahipsiz hayvanı hem besleyip hem de hayvanları sahipsiz bırakılmaması için neler yapılabileceğini gösterdiler.

Uşak'ta özellikle sokakta başı boş dolaşan kedi, köpek gibi hayvanların toplanarak bakımlarının yapıldığı Uşak Hayvan Barınağı'nın bugün küçük misafirleri vardı.

23 Nisan Ortaokul öğrencileri kendi harçlıklarıyla topladıkları parayla yem alarak Hayvan Barınağı'na ziyarette bulundular. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan bu ziyarette öğrenciler, barınaktaki hayvanlarla yakından ilgilenerek aldıkları yemleri hayvanlara yedirdiler.

Uşak Belediyesi tarafından 2009'dan bu yana yürütülen çalışmalar kapsamında sokak hayvanları buralarda toplanarak ıslah ediliyor ve bakımları yapılıp kısırlaştırıldıktan sonra tekrar doğaya salıveriliyor. Yapılan bu çalışmalarla hayvanların saldırganlıkları ve devamında oluşabilecek olumsuz sonuçlar en aza indirilmeye çalışılıyor. Sosyal sorumluluık projeleriyle destek bekleyen Uşak Hayvan Barınağı, bünyesinde 200 köpek ve 30 kedi bulunduruyor.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak 4. Etap Toki bölgesi civarındaki hayvan barınağına destekte bulunan öğrencileri sorumluluklarından dolayı tebrik eder, bu gibi sosyal sorumluluk projelerinin arttırılmasını da temenni ederiz.
Yorumlar

Kemal ÇETİN 11 Yıl Önce

aferin bu çocuklara... ey siyasi parti temsilcileri! sokak sokak dolaşacağınıza sokaklardaki kedi ve köpeklerle de ilgilenin. onların da patilerini (ellerini) sıkın. onlar da bu beldelerde yaşıyorlar. onlarla da ilgili proje geliştirin.

HAYRİYE CENGİZ ÖZAL 11 Yıl Önce

hayatimizin en değerli varliklari olan çocuklarimizdan bu anlamli yardimlari beni çok mutlu etti, 23 nisan orta okul öğrencilerini ve bu güzelliği öğrencilerine aşilayan öğretmenlerini kutluyorum...... yardimlarinda isteklerini anlatamayan , sevgi ve himaye bekleyen hayvanlari seçmeleriyle güzel kişiliklerini ortaya koymuşlar, iyi ki varsiniz sevgi ve merhamet dolu çocuklar.......

cemile nur akıncı 11 Yıl Önce

nerde küçük ve sevimli bir hayvan görürsek ona biraz ilgi ve biraz su ekmek verirsek çok güzel olurr

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila