Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Kontrolsüz Yola Çıkan Araç Kazaya Neden Oldu!

Uşak Sivaslı Yolu Oto Galericiler Sitesi karşısında meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.


Aşırı hız ve dikkatsizliğin neden olduğu kazalara bir yenisi daha eklendi. Uşak Sivaslı Yolu Oto Galericiler Sitesi mevkiinde bir trafik kazası meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Uşak’tan Sivaslı’ya gitmekte olan 20 L 6116 plakalı Polis Memuru Kenan Ural yönetimindeki araç, mevkide bulunan kavşaktan karşıya kontrolsüz bir şekilde geçmekte olan Osman Orhan yönetimindeki 64KT 487 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle 64 KT 487 plakalı araç ikiye ayrıldı. Kazada 5 kişi yaralandı. 20 L 6116 plakalı araç içinde bulunan Kenan Ural (39),Hayal Koç (26)ve Hayriye Koç (23) ile 64 KT 487 plakalı araç içinde bulunan Osman Orhan (19) ve annesi Fadime Çamtepe (43) yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Yardım ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı edinilen bilgiler arasında.

Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar

tofaşçılar denetlensin 11 Yıl Önce

dikkat ediyorum kazaların büyük bölümü doğan şahinler yapıyor.

DİKKATLİ SÜRÜCÜ 11 Yıl Önce

kontrolsüz çikmiycaksin abi̇ maalesef bi̇zi̇m sürücüleri̇mi̇z bu konuda çok di̇kkatsi̇z allah korumuş yi̇nede ölüm de olabi̇li̇rdi̇ herkes di̇kkatli̇ olmali hiz yapilmamali..........

dogan cı 11 Yıl Önce

ne alakası var kardeşim dogan şahin çok kaza yapıyomuş dikkat etmezsen yaya olsan bile düşersin ...

mehmet 11 Yıl Önce

kesinlikle bu faça dogan ve şahinlere sıkı bi denetim gerekiyor

kemal kara 11 Yıl Önce

kazadan yaralı kurtulanlara allah tan acil şifalar diliyorum sonra bu trafikte ne kadar doğan, şahin varsa alayını toplayıp çöpe atacan. araçlar san ki matah bir şey miş gibi saçma sapan eklemeler yapıyorlar buna da modifiye diyorlar. bu hem komik hem de düşündürücü bir şey. otomobil firmaları dünyalar kadar bütçe ayırıp ayrı fabrikalar kurup modifikasyon yapıyorlar. bu iş mühendislik bir iş zeka lazım, 3-5 krş olmaz. piyasada dolaşan arabalar(otomobil diyemiyorum) komedi. al işte araç ikiye ayrılmış. sanki at arabası. hayır trafikte bu tipler kendilerini michael schumacher falan zannediyolar altlarındakini de ferrari. insanlar bunlara bakıp bakıp gülüyor, onlarda seviniyorlar. bu kaza da büyük bir ihtimalle asker uğurlaması adı altında yapılan bir kaza. her sevk döneminde aynı tipler sanki rambo. herkes gidiyor askere. kimi er kimi subay. nedir bu tantana her seferinde ya ölüyorlar, ya da yaralanıyorlar. trafikte diğer insanları da tehlikeye düşürüyorlar.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila