Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Takla Atan Araç İş Yerinin Duvarına Çarparak Durabildi!

Uşak'ta Belediye Cami önündeki kavşakta meydana gelen trafik kazasında, otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince önce kaldırıma çarptı, sonra da takla attı. Kazada şans eseri hayatını kaybeden olmazken otomobil sürücüsü yaralandı.

Uşak’ta aşırı hızın neden olduğu kazalar devam ederken, gece saatlerinde bu kazalara bir yenisi daha eklendi. Uşak Belediye Cami önünde bulunan kavşakta meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza gece saat  23:30 sularında Uşak – Ankara karayolu üzerinde Belediye Cami Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mustafa Sevincik yönetimindeki 43 PD 879 plakalı otomobil, Uşak - Ankara istikametinde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce kaldırıma çarptı, ardından taklalar atarak yol kenarında bulunan bir iş yerinin duvarına çarparak durabildi. Takla attıktan sonra ters dönen araç içerisinde bulunan Mustafa Sevincik,  bulunduğu yerden çıkarıldı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü Sevincik yaralandı. Edinilen diğer bilgiler arasında Mustafa Sevincik'in hazır asker olduğu ve ertesi gün askere gideceği öğrenildi. Olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi.

Meydana gelen kazada yaralanan Sevincik, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak meydana gelen üzücü kazada yaralanan Mustafa Sevincik'i  geçmiş olsun dileklerimizi iletir, aşırı hız ve dikkatsizliğin neden olduğu kazaların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunarak sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda dikkatli olmaya davet ediyoruz.

Haber - Fotoğraf: Halil ASLAN
Yorumlar

tabut bu araçlar 11 Yıl Önce

yaralananlara allah tan acil şifalar diliyorum. yine gün bitmeden meydana gelen ikinci doğan kazası ve de yine asker uğurlaması.emniyet güçleri bu asker uğurlaması altında yapılan trafik terörüne dur demesi gerekiyor. bu kuş türevi araçların trafikte zaten normalde tehlikeli seyrediyorlar işin içine bir de asker uğurlaması karıştı mı kaza kaçınılmaz. hem kendi hayatlarını hem de çevrede ki masum insanların hayatlarını tehlikeye atıyorlar. at arabaları daha güvenli. ayrıca bu asker uğurlaması altında yapılanlar başlı başına sorun. herkes gidiyor askere nedir bu terör? san ki albay rütbesi ile askerlik yapacaklar.

geçmiş olsun 11 Yıl Önce

yine plaka 43

terör bu. 11 Yıl Önce

kazada yaralananlara allah tan şifalar diliyorum. bir kaza oluşması için olabilecek tüm etkenler bir araya gelmiş araç: doğan ,şahin türevi, plaka 43 ve asker uğurlaması. neyse ki ölen kalan yok. buna da şükür. inşallah kazadan ders alınır da bu tür talihsiz olaylar tekrarlanmaz.

tarafsız 11 Yıl Önce

:) :) :) mükemmel yorum kardeşim

doğann 11 Yıl Önce

plaka 43 olabilir ama araç sahibi uşaklı ön yargılı yaklaşmayalım hem siz bu doğanlardan ne istiyorsunuz renkler ve zevkler tartışılmaz burakın gençler gençliğini yaşasın

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?