Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Alpay Özgür: Halk Ekmeğine Devam, Herkese Selam!

Yerel seçimlere bir hafta kala Uşak’ta seçim çalışmalarında hız kesmeyen MHP Uşak Belediye Başkan adayı Alpay Özgür, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bir miting düzenledi.

 
30 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala siyaysi partilerdeki hareketlilikler devam ediyor. Projelerini anlatan ve her fırsatta ziyaretlerine ve miting programlarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Alpay ÖZgür, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de bir miting düzenleyerek partililere hitap etti.

Mehmet Akif Ersoy mahallesinde, Uşak’ta Belediye Başkanı olduğu taktirde yapacağı projeleri anlatan Alpay Özgür; ‘’Mahallede bulunan elektrik santrallerinden dolayı mahalle sakinlerinin büyük sıkıntılar biliyoruz. Başkan seçildiğimde TEDAŞ ile görüşüp, mahalleden taşınması için elimden geleni yapacağım’’ dedi.

Özgür'ün konuşması, kendisini dinlemek için toplanan mahalle sakinlerinin ‘’Alpay Başkan’’ tezahüratlarıyla sık sık bölündü. MHP Uşak Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür, kendisini mahallede ilgi ile karşılayan kalabalıktan memnun olduğunu ifade etti. Alpay Özgür, Adalet ve Kalkınma Partisi hükümeti hakkında çarpıcı sözler sarfetti. Özgür; Allah deyip, Peygamber deyip, AK Parti hükümeti halkını kandırdı. Ayet-el Kürsü ve Bakara Sureleri ile dalga geçtiler. Bakara suresinin son iki ayeti yatsı namazından sonra okunur. Amenerrasulü diye bildiğimizbu iki ayet okunduktan sonra camiden ayrılırız. Bakara suresi ile dalga geçenler şerefsizdir. Allah kahretsin dalga geçenlerle’’ diyerek sert ifadeler kullandı.

"Arkamıza Rüzgarı Aldık’"

Yerel seçim çalışmalarında Genel Başkanlarının Uşak’a gelmemesi hakkında  Özgür şunları söyledi: " Genel Başkanımızın gelmemesi Uşak’taki adaylarına, teşkilatına ve Uşak halkına güvenmesinden dolayıdır. Uşak’ta her yeri karış karış, mahalle mahalle, ev ev, halkımızı ziyaret ediyoruz. Arkamıza rüzgarı aldık. Bu rüzgar kasırgaya dönüştü. Bütün halkımızın oylarına talibiz. Geçtiğimiz seçimlerde MHP dışında diğer partilere oy vermiş olabilirsiniz. Ama 30 Mart seçimlerinde herkesin elini vicdana koyup oy vermesi gerekiyor. Allah deyip, peygamber deyip, kandıranlara oy vermeyin. Ülkücü kadrolarına oylarınızı verin. Ülkücüler bu ülkeyi yönetmeye hazır ve taliptir’’ dedi.

"Halk Ekmeğine Devam, Herkese Selam"

Özgür, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan halk ekmek fırını hakkında ise; ‘’MHP Belediye Meclis üyelerimizin, halk ekmek fırınının açılması çok çabalar sarfetti. Belediye Başkanı açmış gibi görünebilir ama şunu herkes bilmelidir ki; Uşak MHP Belediye Meclis Üyeleri, bu fırının açılması, faaliyete geçmesi için elinden gelen her şeyi yaptılar. Halk Ekmeğine devam, herkese selam. Fırının kapasitesini genişletip, tüm Uşak’lıların kolaylıkla temin edebileceği yerlerde, fiyatı ucuz şekilde satılacak" ifadelerini kullandı.

"Mahallenin Sıkıntılarını Biliyoruz"

Özgür, mahalle sakinlerinin çektikleri sıkıntıları çok iyi bildiklerini ve bu konuda hazırladıkları projeler ile bu sıkıntıların gidereceğini söyledi. Özgür; "Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapacakları toplu konutlar ile TOKİ’den daha ucuza mal edip, mahalle sakinlerini ev sahibi yapacağız. Bu konutları sadece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ikamet edenler sahip olacaklar. Bir müjde daha vereyim sizlere. Şayet başkan olduğumda  mahallemizde kurulan Cuma Pazarı'nın yeri düzenlenecek. Daha iyi bir konuma getirilecek. Mahallenin en büyük sıkıntısı olan elektrik santralini, TEDAŞ ile görüşüp mahalleden taşıyacağız inşallah’’ diyerek mahalle halkına projeleri hakkında bilgiler verdi.

Son olarak seçim çalışmalarında kendilerine destek veren herkese teşekkür eden Alpay Özgür; "AK Partililer bizden çok korkuyorlarmış. Korkmasınlar, titresinler, biz geliyoruz. Ülkücüler geliyor’’ dedi.

Kendisine dinlemek ve desteklemek için miting alanına gelen mahalle sakinleri, Uşak MHP Belediye Başkan adayı Alpay Özgür’ü ve adayın yanında gelen parti teşkilatını ‘’Alpay Başkan’’ tezahüratlarıyla coşkuyla uğurladılar.

Haber: Halil Çavuşoğlu  //  Foto: Ramazan Güner
Yorumlar

hakiki uşaklı 11 Yıl Önce

ben ve ailem sana oy vereceğiz alpay bey...

BİLAL 64 11 Yıl Önce

ai̇lecek mhp li̇yi̇z ama bu sefer oyum nurullah a. çünkü projeleri çok güzel.uşak için yıllardır verdiğim mhp ye değil akp ye vereceğim

vatandas 11 Yıl Önce

bizlerde bir sokağın tamamı olarak içimizde akp, dsp, chp,sp gibi seçmen olmasına rağmen, hepimiz oylarimizi mhp adayı alpay özgür, e vereceğiz.

halk ekmek 11 Yıl Önce

nurullah bey başkan olunca halk ekmeği kaldıracakmış kardeşim bu adamın projeleri çok büyük işi gücü bırakıp halk ekmeğin peşinemi düşecek bırakın yavvv hep beraber uşak için ellele

açık olalım lütfen 11 Yıl Önce

alpay bey halka bunları söylüyor ama niye belediye meclisinde uşak ın bazı yerlerine su yol hizmeti gitmesi için yapılan oylamada red oyu verdiğini açıklamıyor açık olalım lütfen

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?