Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Vatandaş Belediye Yetkililerine Ulaşamıyor!

Bugün; günün erken saatlerinde Uşaklılar uyandıklarında bir sürpriz ile karşılaştılar. Evlerinin ve iş yerlerinin çeşmelerinden ilk etapta zayıf şekilde akan su, saatler ilerlediğinde tamamen kesildi.

Kemalöz Mahallesi, Fatih gibi bazı mahallelerde su sorunu yaşanmazken, Kurtuluş Mahallesi, Durak Mahallesi gibi şehrin merkezinde bulunan semtlerde ve Karaağaç ve Işık Mahallerinin bulunduğu ev ve işyerlerinde saatler akşama yaklaştığında, su tamamen kesildi.

Haber hazırlandığı saatte Dikilitaş ve Kemalöz Mahallelesi’nin bazı bölümlerinde sular yeniden normal seviyeye dönerken, bir çok semtte su sıkıntısı devam ediyor. Uşak Haber Merkezi muhabirlerinden Ali Çuhadar ve Ahmet Haydar Ademoğlu’nun yaptığı çekimlerde Karaağaç ve Işık Mahallesi sakinleri Leyli Kadir ve Kaya Camii’lerinden evlerine su taşırken görüntülendi. Vatandaşlardan bazıları; günün erken saatlerinden bu yana evlerine su taşıdıklarını ve su kesintisinin sebebini bilmediklerini muhabirlerimize ilettiler.

Vatandaş Belediye Yetkililerine Ulaşamıyor!

Su sorunu ile Belediye yetkililerine ulaşmaya çalışan Uşaklı vatandaşlar ise, özellikle mesai bitimi ile birlikte Belediye ve Zabıta birimlerine ait hiçbir telefona ulaşamadıklarını, muhabirlerimize ilettiler.

Şimdi vatandaş Belediye yetkililerinden cevap bekliyor; Su sorunu ne zaman sona erecek?

Yorumlar

koltuk derdi 11 Yıl Önce

yetkililer başkan adaylarının arkasında geziyordur.gelince koltuk kapmak için. onun için siz teyemmüm edin

hjmh 11 Yıl Önce

arıza giderme çalışması devam ediyor. bu gece su akmayan mahallere su verilmeye çalışılacak yarında devam etme olasılığı çok yüksek

Allah Belanızı Versin 11 Yıl Önce

bu çileyi uşaklıya yaşatanın allah her türlü belasını versin ve madem koltuk derdindeler onları orda tutacak aday varsa onunda allah belasını versin, insan olan insan koca şehri saatlerce susuz koyacağı zaman haber verir ani gelişen bir arızaysada bilgilendirir vatandaşı

alp can 11 Yıl Önce

saat 21:00 itibaari ile hala sular akmıyor..

ışık 11 Yıl Önce

yarın gelecekmiş su ışık mahlesine

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila