Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Üvey Annesi Tarafından Darp Edildiği İddia Edilen Çocuk Yoğun Bakımda!

Uşak'ta yaşanan ilginç olayda, düşme vakası olarak hastaneye getirilen ve durumu ağır olduğu için yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan 2 yaşındaki küçük kızın üvey annesi tarafından darp edildiği iddiaları olay yaratacak cinsten.

 Uşak'ta yaklaşık iki buçuk yıl önce yaşanan talihsiz olayda; Medical Park Hastanesi'nde geçirdiği ameliyat esnasında rahim damarı kesilen ve ardından damarın bağlanmayı unutulması nedeniyle yapılan kan takviyelerine rağmen karaciğerin kanı kabul etmemesi ve verilen takviye kanın karbondioksite dönüşmesi sonucu ağırlaşan, sonrasında ivedi bir şekilde Denizli'ye sevkedilen ancak burada da geç kalındığı gerekçesi ile yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Zehra Kılıç isimli talihsiz kadının hayatını kaybetmiş ve yine kendi adını taşıyan Zehra bebek annesiz kalmıştı.

Olayların üzerinden geçen sürenin ardından Baba S.K; F.K isimli bir kişiyle hayatını birleştirmiş; Zehra bebeği de aralarına alarak yaşamlarına devam etmektelerdi. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan olay tüyler ürpertecek cinsten ve iddiaların odak noktasında da üvey anne F.K var.

Ünalan Mahallesi’ndeki evlerinde; iddialara göre geçtiğimiz haftalarda meydana gelen olayda; doğum sırasında öz annesini kaybeden 2 yaşındaki Zehra bebeğin üvey annesi F.K tarafından nedeni henüz bilinmemekle birlikte dövülerek darp edildiği ve komaya girdiği  iddia edildi. 3 Mart’ta düşme vakası olarak Medical Park Hastanesi'ne girişi yapılan Zehra bebeğin, yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun ağır olması sebebiyle Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındığı ve tedavisinin hala sürmekle birlikte hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 2 haftadan fazla süredir yoğun bakımda bakımı titiz şekilde devam eden Zehra bebeğin yaşam savaşı sürüyor.

Olayın polis kayıtlarına adli vaka olarak geçmekle birlikte ayrıca Zehra bebeğin dedesi tarafından üvey anne F.K hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu da edinilen bilgiler arasında. 

Emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

Kaynak: Uşak Son Nokta Gazetesi

Haber: 
Vedat Deli, Muhammet Ali Bektaş, Halil Aslan

Yorumlar

f. özel 11 Yıl Önce

24 gündür bakıyoruz bebeğimize ama toparladı açtı gözlerini hatta servise indirilmesi an meselesi medikalpark'ta çalıştığım süre içersinde bölesine acı bi olayla karşılaşmadım darp ettiği iddaa edilen hanımefendiyide allah ıslah etsin iyi günler

yaşar altınkaya 11 Yıl Önce

üvey annesi tarafından darp edilip yoğun bakımda olduğu aşikar herkez biliyor ama kimse şahit olmuyor adli vaka olduğu halde polis neden hala harekete geçmiyor bu da bizim ülkemizin acı gerçeği

ayhan yılmaz 11 Yıl Önce

üvey annesin den başkasını yanına almamalarıda kediye ceğir emanet etmek gibi bişiy bence bilğinize

Ayfer Yapar 11 Yıl Önce

neden ve sebep araniyor inanamiyorum. hangi sebep olabilirki cocugu bu hale getirler hic bi sebeb veya neden cocugu dòvme hakki veremez. burada üvey anne vede öz babasi s u c l u d u r. cezasiz kalmamall

allah tan korkun 11 Yıl Önce

ulan yatacak yeriniz yok. 2 yaşında ki çocuğa nasıl kıydınız. ulan siz çıkın dışarıya o zaman ne olacak bakalım

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?