Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Oktay Vural, Uşak'taki Mitingde Başbakan'ı ve Hükümeti Eleştirdi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural bugün Uşak’a gelerek, Tiritoğlu Parkı’nda gerçekleşen mitingde vatandaşlara seslendi. Yaklaşık 1500 kişilik kalabalık bir gruba hitap eden Vural; hükümet ve politikalarını eleştirirken, yerel seçimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde partisinin Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür’e destek amacıyla Uşak’a gelerek düzenlenen mitingde konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural; hükümeti eleştirdi. Belediye binası önünde gerçekleşen karşılama töreninin ardından kalabalık bir grupla Tiritoğlu Parkı’na kadar yürüyen Vural, burada açıklamalarda bulundu.

BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLER KAYBOLDU!

Türkiye’nin önündeki meselelerin bir parti meselesi olmadığını belirten Oktay Vural; Türkiye’nin gidişatının malum olduğunu söyleyerek, 12 yıldan bu yana bizi biz yapan değerlerin kaybolduğunu ve bu durumunda ülkenin geleceği açısından tehdit oluşturduğunu ifade etti.

VURAL’DAN ÇÖZÜM SÜRECİ ELEŞTİRİSİ!

Ülkenin 36 etnik grup ve mezhebe bölünmeye çalışıldığını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Vural, çözüm sürecini de eleştirerek; “Dağdakileri durdururken şehit ve gazilerimiz oldu. Deniyor ki analar ağlamasın. Analar tabii ki ağlamasın. Ancak “Çanakkale Geçilmez” derken analar ağlamadı mı? Kurtuluş mücadelesi verirken analar ağlamadı mı? Sevr; barış, kardeşlik mi dediler?” şeklinde konuştu.

MELEKLER MONTAJ MI YAPTI DİYECEKSİN!

Paralel yapı ve kumpas iddiaları konusunda da Başbakan Erdoğan’a yüklenen Vural; çözüm süreci sonrasında Güneydoğu’da özerkliğin ilan edildiğini ve yol kesildiğini, kendi vergilerini topladıklarını belirterek; paralel yapının Güneydoğu’da olduğunu ifade etti.

Başbakan’ın ses Kayılarının montaj olduğu iddiasına da eleştiride bulunan Oktay Vural; “yok montaj, yok kumpas, yok dublaj, yargıyı çalıştır.” Şeklinde konuştu. İnsanların günahlarını ve sevaplarını yazan Kiramen-Katibin yazıcı meleklerinin olduğunu belirten Vural, “Başbakan, hesaba çekildiğin gün; melekler montaj yaptı, dublaj yaptı mı diyeceksin” ifadelerini kullandı.

ÜRETEN BİR ÜLKE DEĞİLİZ!

Türkiye’nin önemli sorunlarının olduğuna değinen Oktay Vural; emeklinin, çalışanların geçim sıkıntısı olduğunu, Türkiye’nin üreten bir ülke olmamasının yanı sıra tarım ürünleri ve petrol fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Ekonominin büyüdüğü ifadelerini de sert bir dille eleştiren Vural; “neden işsizlik var, neden vatandaş geçinemiyor, ekonomi politikaları Hanslara yarıyor, Ayşe’lere Fatma’lara değil” şeklinde konuştu.

YEREL SEÇİMLER İÇİN UŞAKLILARDAN SÖZ ALDI!

Yerel seçimlerle ilgili de genç ve dinamik bir adayın güçlü bir kadro ile seçimlere girdiğini belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, alandaki partililerden MHP Belediye Başkan Adayı Alpay Özgür’ün başkan olması için söz alarak konuşmasını noktaladı.

Vural, beraberindeki partililerle parti binasında gerçekleştirdiği toplantının ardından Uşak’tan ayrıldı.

Yorumlar

saydin mi? rakam meraklilari.. 11 Yıl Önce

gerceklesen her miting sonrasi su kadar kisi vardi deyip rakamlar vrrmeniz yanlis. hr kesimden olumsuz tepki aliyorsunuz. ootup da saymadiysaniz rakam vermeyiniz. a ye en yuksek rakami sisirip de verdiniz gayeniz kamuoyu yarstmak bana kalirsa...

evet cümleler tükendi 11 Yıl Önce

bugün uşakta on bin kişiden az insan olmamasını beklerdim. eğer sizin yazdığınız kadarsa çok az insan gelmiş tiritoğlu parkına, anket sonuçlarında mhp ikinci parti gözüküyordu. ayrıca fetullah gülenciler mhp ye oy vereceklerdi, tabi onlar meydanda gözükmez istememişlerdir muhtemelen, ama çok büyük hayal kırıklığı chp de muharrem inceye beş bin kişi gelmişti. vah benim mhp vah, neyse allahtan hayırlısı olur inşallah.

Orda sadece Uşaklı vardı 11 Yıl Önce

sadece uşaklıları toplayan alpay özgür akpnin koca koca bakanlarını da chp nin flaş isimlerini vemitingini gölgede bıraktı

Gençlik 11 Yıl Önce

ümidim yoktu fakat alpay özgür uşakta seçimi kazancak gibi

Aşigo 11 Yıl Önce

belediye başkanı %1 veya %2 oyla belirnelecek. 3.parti belli zaten ama ya nurullah cahan alıcak ya alpay özgür. ama tek bildiğim açık ara fark olmayacak

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?