Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Av Tüfeğiyle İntihar Eden Bir Kişi Hayatını Kaybetti!

Uşak Muharremşah Köyü girişinde nedeni henüz belirlenemeyen olayda, kendi aracı içinde başından av tüfeğiyle vurarak intihar eden bir kişi hayatını kaybetti.

Uşak'ta zaman zaman yaşanan ve Türkiye ortalamasının üstünde bir sıklıkla yaşanan intihar olaylarına bu akşam saatlerinde bir yenisi daha eklendi.
 
Uşak'ta 34 yaşındaki Muhittin Yazgı, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu aracının içinde av tüfeğini çenesinin altına dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

Olay, Muharremşah köyü girişinde bugün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdiği düşünülen ve av tüfeğiyle intihar eden Muhittin Yazgı, intihar etmeden önce ablasını arayarak; "Hakkını helal et, ben hapiste yaşayamam, kendimi vuracağım" dediği öğrenildi. Sonrasında ise intihar etmek için Muharremşah köyü civarına giderek kendine ıssız bir yer seçti. Evli ve dört çocuk babası Yazgı, av tüfeğini çenesine dayayıp tetiği çekti. Yazgı'nın ablasından gelen ihbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri Yazgı'yı aramaya başladı. Yazgı araç içinde intihar etmiş şekilde dayısının oğlu tarafından bulundu. Yazgı'yı kanlar içinde gören akrabası sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Yazgı'nın öldüğünü belirledi. Acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi. 

Yazgı'nın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak bu tür üzücü ve olayların yaşanmamasını temenni ediyor; ilgili ve yetkililerimizin bu tür vakalarla ilgili süren çalışmalarının artmasını diliyoruz.
Yorumlar

ali veysel 11 Yıl Önce

bu adam kizina tecavüz ettiği için vurmuş kendini böyle bisey i yalan olsa iddia etmem hak etmiş arkadaşlar isterseniz arastirin

uşak intiharda rekora gidiyor 11 Yıl Önce

bu ne ya intihar intihar üstüne, son günlerde daha da çok duyar olduk böyle haberleri kim bilir ne derdi vardı :( yazık çok yazık 4 tane de çocuğu varmış olan o masumlara olur kimseye bişey olmaz...

So64 11 Yıl Önce

ali veysel,dedigin dogruysa cezasini kendi vermis zaten...yok degilse cok ayip.

Musa ulusoy 11 Yıl Önce

ali veysel bir iddiada bulunmuşsun çok agır bir hitam ve ben bunu araştırdım ailesiylede görüştüm böyle bir şeyin olmadına dair ellerinde belgeleri var böyle bir adi iftira atılmış lakin asılsız adice insanlık dışı bir iftiradır

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?