Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Polis Haftası Etkinlikleri Başladı!

Her yıl 10 Nisan tarihinde kutlanan Polis Haftası nedeniyle, Uşak'ta 4-10 nisan tarihleri arasında yapılacak olan etkinlikler bugün düzenlenen kahvaltı ve 20 yılını aşmış polislere plaket takdimi programı ile başladı.


10 Nisan Polis Haftası nedeniyle yapılacak olan kutlama ve etkinliklerin startı bugün Has Bahçe'de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısıyla verildi. Bugün itibariyle başlayan haftada birbirinden farklı etkinliklerle Polis Haftası kutlamaları gerçekleşecek.

Düzenlenen Polis Haftası etkinliklerinin tanıtım toplantısında, Hasbahçe'de düzenlenen kahvaltıda konuşan İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, meslekte tecrübe kazanmış Polis memurlarının da aralarında olduğu bir program gerçekleştirmek istediklerini belirterek, kutlamaların başlangıcını bugün gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Toprak; "169 yıldır hizmet veren Polis Teşkilatı, Uşak'ta da asayişin sağlanmasında tecrübe kazanmış ve uzun yıllar hizmet vermiş Polis arkadaşlarımızı Uşak adına, sizler adına Başarı Belgesi ile onure etmek istedim. İnanıyorum ki mesleğine 20 yılı aşmış arkadaşlarımızı tanımaktan ve bunca yıldır hizmet eden arkadaşlarımızı tanımaktan memnuniyet duyacaksınız" diyerek etkinliklerin devamında da tüm Uşak halkıyla birlikte olmak istediklerini kaydetti.

Düzenlenen kahvaltı programı, meslekte çeyrek asrını devirmiş Başpolis memurları Adem Tekeli, Muhittin Akkurt, Yunus Şimşek'e; Polis Memurları; Şinasi Adsız, Feti Çeltik, İsmail Ülken, Kenan Gürel, Ramazan Çelik, İbrahim Çokak, İsmail Özener, Dede Yurtsevdi, Ramazan Özdemir, Süleyman Delibay, Nurgül Kara, Reyhan Kocatürk'e; Çarşı ve Mahalle Bekçileri Adnan Başyılmaz ve Mustafa Ercan'a Polis Haftası'nın 169. yıl dönümü kutlamaları anısına İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Polis Haftası etkinlikleri bir hafta boyunca düzenlenecek olan Valilik Makamını ziyaret (3 Nisan Perşembe 10:30), Şehitlik ziyareti (4 Nisan Cuma 11:30), Aziz Şehitlerimiz için Sarayaltı Mahallesi'nde Mevlid-i Şerif okutulması (4 Nisan Cuma 12:30), Kızılay'a kan bağışı kampanyası (Anıt Önü - 7 Nisan Pazartesi 14:00), Şehit ve Gazi Ailelerini Ziyaret 14:00), İl Emniyet Müdürü'nün kutlamaları kabulü ( 9 Nisan Çarşamba 11:00 - 17:00), Atatürk Anıtı'na çelenk koyma (10 Nisan Perşembe 10:00) etkinlikleriyle devam edecek.

Yorumlar

vatandaş 64 11 Yıl Önce

hakikaten uşakta görev yapan polis memuru arkadaşlarımız müdürlerinden, amirlerine, memurlarından, bekçisine kadar efendi, karakteri oturmuş, mutavazi ve anlayışlı müthiş insanlar onları yetiştiren anne babaya ve devletimize allah zeval vermesin

c. dost 11 Yıl Önce

emniyet camiasını bu güzel günlerini en içten dileklerimle kutlar 24 saat görev başında olan bu kutsal görevi ifa edenlere sonsuz başarılar...

KENAN GÜREL 11 Yıl Önce

yorum yapan:c.dost ve vatandaş 64 de ve uşak i̇li̇nde ikamet eden tüm vatandaşlarımıza hizmet vermekten gurur duymaktayım.tüm herkesin sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini allah dan dilerim. iyi günler dilerim kenan gürel mehmet akif ersoy polis merkezi 8.4.2014 saat: 16.00 polis memuru

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın