Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Nurullah Cahan, Uşak'ın Anahtarını Teslim Aldı!

Uşak'ın yeni Belediye Başkanı Nurullah Cahan; Belediye binası önünde gerçekleşen törenle birlikte görevine başladı. Tören sırasında Ali Erdoğan şehrin sembolik anahtarını da Cahan'a teslim etti.

 
30 Mart yerel seçimlerinde Uşak'ın yeni Belediye Başkanı olarak seçilen Nurullah Cahan; bugün Belediye önünde gerçekleşen devir teslim töreni ile Ali Erdoğan'dan şehrin anahtarını ve Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Devir teslim töreni sırasında Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın yanı sıra; Ak Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, Ak Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay ve partililer de hazır bulundu. Belediye binası önünde kurulan platformda ilk olarak kısa bir konuşma yapan Ali Erdoğan; Uşaklılardan helallik isteyerek başladığı konuşmasında yeni Belediye Başkanı Nurullah Cahan'a yeni görevinde başarılar diledi. Erdoğan konuşmasının ardından şehrin sembolik anahtarını da Nurullah Cahan'a teslim etti.

Erdoğan'ın ardından alanı dolduran kalabalığa bir konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini paylaşan Nurullah Cahan da konuşmasına Ali Erdoğan'a bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladı.

UŞAK'I ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ! 

Seviyeli ve sukunet içerisinde geçen bir seçim gerçekleştirdiklerini ve bundan dolayı tüm adaylara teşekkür ettiğini belirten Nurullah Cahan, artık seçim dönemini geride bıraktıklarını ve hizmet döneminin başladığını belirtti. Adaylık sürecinden bu yana şehri daima ortak akılla yöneteceklerini söylediklerini belirten Cahan; tüm kesimleri hizmette birlik olmaya ve Uşak için hep birlikte hizmet etmeye davet etti.

İŞTE CAHAN'IN İLK İCRAATI!

Kent olarak birlikteliği sağlayacaklarına inandığını belirten Cahan; birlik olarak Uşak'ı marka şehir haline getireceklerini de belirterek; söz verdikleri projeleri gerçekleştirmek için de çalışmaların başlayacağını ifade etti. Huzurevi ziyareti sırasında kurumdaki yaşlıların bir talebinin olup olmadığı sorusuna yaşlıların "Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin. Sadece şehire gidiş-gelişlerde bir servis istiyoruz" dediklerini söyleyen Cahan, ilk iş olarak ise yaşlıların bu isteğini kırmayarak gerekli talimatı verildiğini ilan ettiğini söyledi.

SEÇİM SÜRECİNDE HİZMET VERENLERE TEŞEKKÜR!

Seçim çalışmaları boyunca destek veren ve kendisini yalnız biırakmayanlara teşekkürlerini ileten Nurullah Cahan bir teşekkür de seçim süresinin sükunet içerisinde geçmesi için gece-gündüz çalışan Emniyet teşkilatına etti.

GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK!

Konuşmasını Yunus Emre'nin dizeleriyle bitiren Nurullah Cahan; "Bz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik" dizelerini okuduktan sonra alandaki kalabalığı selamlayarak yeni görevine başladı.

Haber: //  Mustafa Yüce // -  Foto: // Ramazan Güner -  Kamera  //  Halil Çavuşoğlu
Yorumlar

mustafa 11 Yıl Önce

helal baskan usak seninle gurur duyuyor

hayırlı olsun 11 Yıl Önce

nurullah bey belediye başkanlığınız hayırlı uğurlu olsun, inşallah sözlerinizi ve projelerinizi geçekleştirirsiniz. ali erdoğan sana hakkımı helal etmiyorum.

Mehmet Ali Koca 11 Yıl Önce

ali erdoğandan uşak kurtuldu ya, ki̇m gelirse gelsin. adamın her yaptığının altından şaibe çıktı. uşakın ortasına koca bir ucubeyi bağrına saplanmış bir hançer gibi dikti. hiç bi işe yaramaz beton yığını 4 trilyonu betona gömen adam olarak tarihe yazılacak bir başkan. uşak haber merkezine de teşekkür ederim ali erdoğanın başkanlıktan gönderilmesine verdikleri değerli katkılar için.

4 trilyon çokmuş 11 Yıl Önce

o binayı 750 bin tl ye her mütaahit diker kabul eder. arsa parası da yok ince işçiliği de. kuru kuru beton bina. apart yapsan maliyeti daire başına 30-40 bin tl iken orası kaç apartlık bir yapı ki?

.... 11 Yıl Önce

ali erdoğana yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz ve nurullah başkandan daha fazlasını bekleriz...

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?