Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Aracın Önünü Keserek Pompalı Tüfekle Saldırdı!

Uşak’ta gece saatlerinde Kipa Karşısı’nda meydana gelen olayda, önü kesilen aracın içinde bulunan iki kişi, silahlı saldırı sonucu yaralandı.

 Uşak’ta zaman zaman karşılaştığımız ve birçok ölüm ve yaralama olaylarına neden olan silahlı saldırı olaylarına bu gece saatlerinde bir yenisi daha eklendi. Kipa Alışveriş Merkezi yakınlarında meydana gelen silahlı saldırı olayında iki kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre talihsiz olay bu gece sabaha karşı 04:00 sularında Kipa yakınlarında meydana geldi. Uşak’ta deri sektöründe çalışan işadamlarından Adil Bacak’ın torunu aynı zamanda kendi ismini taşıyan Adil Bacak yönetimindeki araç Kipa yakınlarına geldiği sırada kişi yada kişilerce önü kesildi. Araçtan inen Ahmet Cağfer isimli genç, araca av tüfeği ile ateş açtı.  Silahlı saldırı sonucu Adil Bacak (24) baldırından, yanında bulunan Oskar Pastanesi’nin ortaklarından Ömer Barışkan ise göğsünden yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren Ahmet Cağfer, olay yerinden hızla uzaklaştı.

Saldırı sonucu yaralanan iki kişi olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Adil Bacak’ın bacağının durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Olay yerinden kaçan Ahmet Cağfer, Polis ekiplerinin arama çalışmaları sonucu yakalanarak Emniyette götürülüp ifadesi alındıktan sonra Adliye’ye sevk edildi. Cağfer, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar

Çekirge 11 Yıl Önce

ne demişler çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde yakalanırmış dimi ama? çok zıplamayacaksın bu hayatta ....

Kosavalı 11 Yıl Önce

olayı duyduğumda çok üzüldüm fakat gördüğüm kadarıyla adil zaten her gece o bar senin bu pavyon benim gezen bir tip 1 hafta önce babası 1 masada oğlu 1 masada eğleniyordu. mustafa bacak oğlu dansözlerle eğlenirken gururla oğlunu seyrediyodu.para insanları azdırıyo babası oğluna kötü bir örnek sonucuda bu işte.

Hayret 11 Yıl Önce

bu insanları anlamak gercekten zor daha yeni nişanlı 1 ,2 ay sonra evlencek her akşam her akşam pavyonda başına gelecek bişey vardı zaten.nasıl iş çözemiyorum doğrusu azgınlıktan başka bişey deil

ağzı olan konuşuyor 11 Yıl Önce

miletin ağzı torba değilki büzesin bilip bilmeden konuşmayın herkesi başına gelebilir herkeste her akşam pavyonda, barda olduğunu söylüyor siz nerden biliyorsunuz demekki sizlerde oralara takılıyorsunuzki görüyorsunuz biliyorsunuz bu durumda sizlerinde ailelerinin başında oturan aklı başında insanlar olduğunuz söylenemez

Uşaklı 11 Yıl Önce

yorum yapan arkadaşlar çok doğru söylemiş. bu tip insanlar azgın türünden. para azdırır. adil dede parasıyla babasıda baba parasıyla adam olunca böyle oluyor işte.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila