Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Aşık Olduğu Kızın Asker Sevgilisini Nizamiyede Bıçakladı!

Uşak'ta üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Derviş E. , aşık olduğu okul arkadaşı kızın Adana'da askerlik yapan sevgilisi 21 yaşındaki A.Y.'yi nizamiyede bıçakla yaraladı.

Uşak Üniversitesi öğrencisi, aşık olduğu kızın Adana'da askerlik yapan sevgilisini nizamiyede bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Adana Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki 6. Mekanize Tümen Komutanlığı'nın nizamiyesinde meydana geldi. İddiaya göre, İzmir'de yaşayan ve Uşak Üniversitesi'nde öğrenim gören Derviş E., okul arkadaşına aşık oldu. İsmi açıklanmayan genç kız, erkek arkadaşı olduğunu belirterek, Derviş E.'nin teklifini kabul etmedi. Buna sinirlenen Derviş E., genç kızın erkek arkadaşı A.Y.'nin Adana'da askerlik yaptığını öğrenince otobüse binip Adanaya'ya geldi.

Taksi ile 6'ncı Mekanize Tümen Komutanlığı'na giden Derviş E., A.Y.'nin arkadaşı olduğunu belirterek onu ziyaret etmek istediğini söyledi. Ziyaretçisi olduğu söylenen A.Y., nizamiyeye geldi. Burada Derviş E., A.Y.'ye kız arkadaşına aşık olduğunu söyleyerek, "Ben aylardan beri arkadaşlık teklifinde bulunuyorum. Beni 'sevgilim var' diyerek reddetti. Kim olduğunu merak ettim. Onun için senin yanına geldim" dedi. Bunun üzerine çıkan tartışma sırasında Derviş E., ayakkabısının içine gezdiği bıçağı çıkartıp, A.Y.'yi boynundan ve karnından bıçakladı.

Olaya müdahale eden askerler, Derviş E.'yi etkisiz hale getirirken, yaralanan asker de götürüldüğü hastanede tedaviye alındı.

Polise teslim edilen Derviş E., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorumlar

ramiz 0364 11 Yıl Önce

zamane gençliğinin üniversite anlayışı kızlar koca bulmaya gelir evden işten kaçarlar ortam için eve giderken karnı şiş giderler adam gelen erkeklerde sap olur bozulurlar şimdiki gençlikten bi halt olmaz yazık eğitim 2000 li yıllarda izdivaç işine döndü okusa nolcak bu nesil vercen odunu

selim demirci 11 Yıl Önce

bir kişinin yaptığı için bütün üniversitelileri suçlayan senin gibi geri kafalar içinde vereceksin ıslak odunu

anne ve babalara tavsiye 11 Yıl Önce

zaten üniversitede kızlarda ahlak ve edep kalmamış..afedersiniz sarmaş dolaştan öte bir haldeler..10 yaşında çocuk bunu görürse örnek alır..suç zaten gençlikte değil anne ve babalarda..netten daha fazla anlatılmaz sonunda milletin anlamadığı gibi bir şey bu..allah yollarını hayra çevirsin...yaptıklarının hesabınada iyi hazırlansın kardeşlerim.

yasemen 11 Yıl Önce

allah belanızı versin bir namussu kırık kız için yapmadığınız şey kalmaz namuslu bir kız olsa peşinden koşan adam çıkmaz ulan gitsin kimle çıkarsa çıksın sana kız mı yok seni istemeyeni sen hiç isteme zaten okumaya gitmiyorlar koca bulmaya gidiyorlar bunlar okusa ne olur sonra kocalarına laf yetiştirirmek için okuyorlar şimdikiler allah belanı versin kız sana diyorum gençlerin başını yakma öldüren adam sende malın malısın o kız gider başka koca bulur evlenir sende içerde bekle gülüm dersin nah bekler

tam destek 11 Yıl Önce

10 numra yorum

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?