Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Fren Yerine Gaza Basan Sürücü Çöp Kamyonuna Çarptı!

Uşak'ta öğle saatlerinde Atatürk Mahallesi Alparslan Caddesi’nde meydana gelen talihsiz kazada heyecanlanan otomobil sürücüsü fren yerine gaza basınca çöp arabasına çarptı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü yaralandı.

 Dikkatsizliğin ve trafikte heyecanlanmanın neden olduğu kazalara bugün bir yenisi daha eklendi.  Atatürk Mahallesi Alparslan Caddesi’ndeki kazada yanlışlıkla gaza basan ve aniden yola çıkan otomobil, çöp kamyonuna çarptı.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün öğle saatlerinde Atatürk Mahallesi Alparslan Caddesi'nde saat 12:00 sularında meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan Hasan Tümer yönetimindeki 03 DH 451 plakalı çöp kamyonuna, tali yoldan fren yerine gaza basan ve bir anda yola çıkan Kadir Tekin yönetimindeki 64 DL 780 plakalı otomobil ile çarpıştı. Tali yoldan çıkan otomobil cadde’ye kontrolsüz bir biçimde çıkarak çöp kamyonuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kadir Tekin yönetimindeki otomobil, yaklaşık 62 metre kaza yerinden ileriye savruldu. Araç yol ortasındaki refüje çarparak durabildi.


Meydana gelen kazada otomobil şoförü Kadir Tekin yaralandı. Tekin, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Uşak Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi olarak kazada yaralanan Tekin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, sürücülerin trafikte daha dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını temenni ediyoruz.

Yorumlar

Burak SAY 11 Yıl Önce

haberlerinizde öğle saatlerinde saat 14'de gibi ifadeler kullanıyorsunuz fakat haberler günlük değişmiyor. yani 2 gün önceki haberi bugün öğle saatlerinde olmuş gibi görebiliyoruz. yanına tarih yazsanız olmazmı

yine kuş vakası 11 Yıl Önce

tüm kazazedelere geçmiş olsun, bu arada kazaya karışan araç yine doğan

Cemil Yalçın 11 Yıl Önce

kadir bey çok büyük geçmiş olsun.kazayı bugün öğrendim ve çok üzüldüm.eğitime verdiğiniz emekleriniz ve erdemli hizmetleriniz sizi korumuş.selamlar.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?