Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Vali Seddar Yavuz, Dereceye Giren Engelli Sporculara Hediye Verdi!

Uşak Valisi Seddar Yavuz, Özel Sporcular Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen bölge şampiyonasında ilimizi temsil edip, madalya kazanan engelli sporcuları makamında kabul etti.

Antalya’da düzenlenen bölge şampiyonasında dereceye girip 8 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya kazanan sporcuları makamında kabul eden Uşak Valisi Yavuz, sporcular ile teker teker ilgilendi.

Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü  Ahmet Altın, Vali Yavuz’a  Antalya’da düzenlenen bölge şampiyonasında, dereceye giren sporcuların kazandıkları başarıları ve aldıkları madalyalar hakkında bilgiler verdi.

Ülkelerin gelişmişliğinin sadece ihracatıyla, sanayisiyle ölçülemeyeceğini ifade eden Uşak Valisi Seddar Yavuz, burada yaptığı konuşmada; "Gelişmişlik, özellikle toplumun dezavantajlı gruplarına yapmış olduğu yatırımlarla, onlara sağladıkları avantajlarla ve hizmetle ölçülür. Türkiye Cumhuriyetimiz ve Hükümetimiz, son yıllarda gerçekten artan bir ilgi ile toplumun dezavantajlı gruplarına özellikle engellilerimize, yaşlılarımıza, şehit ve gazi ailelerine çeşitli imkanlar sunmaktadır. Onları sosyal hayatın ayrılmaz bir parçası haline getirilmesi için ciddi politikalar, ciddi imkanlar ve fırsatlar sunmakta. Bölgeler arası yapılan şampiyonasına katılan engelli sporcularımız üstün bir başarı elde etmişlerdir. 8 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya ile  toplamda 11 madalya kazanmışlardır. Bu başarı ilimiz için fevkalade önemli bir neticedir.Bu vesileyle öncelikle sporcularımızı,  onların yarışmalara hazırlayan öğretmenlerini ve kurum müdürlerimizi canı gönülden kutlarım" diyerek bu başarıların artarak devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Özellikle Uşak’ta dezavantajlı grupların yanında daha fazla yer alacaklarını ve onların sorunlarını çözme konusunda çaba sarf edeceklerini kaydeden Yavuz, engelleri kaldırıp engelsiz bir yaşam için çalışmalarımızı sürdüreceklerini ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.

Vali Yavuz, dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verdi ve onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Haber - Foto: Halil Çavuşoğlu
Yorumlar

azize şahan 11 Yıl Önce

gururumuzsunuz engelsiz yaşam merkezi spor kulübü...

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?