Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Sportif Gol Oldu Yağdı!

Bölgesel Amatör Lig'de Edremit Belediyespor’u ağırlayan Uşak Sportif, maçta rakibini 5-2 skor ile mağlup ederek kazanan taraf oldu.

Bölgesel Amatör Lig'de bugün oynanan karşılaşmada Uşak Sportif Edremit Belediyespor’u konuk etti. Sezonun son haftalarında kendi evindeki son maçta galip gelen Uşaksportif, Edremit Belediyespor’u 5 – 2 yendi.

Karşılaşmaya istekli başlayan Uşak Sportif,
Edremit Belediyespor’a karşı son derece etkili bir oyun sergileyerek geçit vermedi. İlk yarıya hızlı başlayan Aşigo, rakibe karşı 16. Dakika da 8 Numaralı Harun’un ayağından bulduğu gol ile 1-0’lık üstünlük sağladı.  Uşak Sportif’in golünün ardından ataklarını sıklaştıran Edremit Belediyespor 22. Dakika da 6 numaralı Hamza’nın golü ile skoru 1-1 bereberlik getiren golü buldu. Topu en çok sahip olan Uşaksportif, 35. Dakika da 3 numaralı Hilmi’nin penaltıdan attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. 8 numaralı Uşaksportif'in oyuncusu rakip oyuncuya faul yaparak sarı kart gördü. İlk yarının son golünü ise 44. Dakika da 7 numaralı Uğur’un kafa ile vurduğu golü durumu 3 - 1 yaparak maçın ilk yarısı bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Uşak Sportif, 57. dakika da 4 numaralı Yasin’in frikikten attığı gol ile maçı garantileyerek durumu 4 -1 yaptı. Edremit Belediyespor ise 60.dakika da Onur’un golü ile maçın durumu 4 -2 oldu. Hızını devam ettiren Uşaksportif, 82. Dakika da 7 numaralı Uğur’un vuruşu ile maçı skoru 5 – 2 oldu. Ataklarını gole çeviremeyen Edremit Belediyespor, evine boş döndü. Maç 5 – 2 skor ile bitti.

Teoman Dümen Hoca Başarıya Koşuyor

Sezonun 2. yarısı göreve başlayan Teknik Direktör Teoman Dümen, zor şartlar altında Uşak Sportif başına geçmesine rağmen kurduğu kadro ve ortaya konulan oyun nedeni ile övgü almaya devam ederken takımın son maçlarda aldığı başarılar, Teoman hoca’ya olan güveni artırdı. Her geçen hafta Teoman Dümen ile başarıya koşan futbol takımımız gelecek sezon sahip çıkılması halinde başarıya koşacağa benziyor.

Haber - Foto:  Ramazan Güner
Yorumlar

aşigo64 11 Yıl Önce

bu kadroya bir iki takviye yapılıp seneyede devam edilirse başarının geleceğine inanıyorum .

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın