Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Polis Memuru ve İkinci Şoför Yaralandı!

Uşak Sportif Basketbol takımı ile oynadığı maçı kaybeden ve ardından, yemek için Uşak Merkez’de bir restorantta yemek molası veren Torku Konya Selçuk Üniversitesi ekibini taşıyan otobüs, İsmetpaşa Caddesi üzerinde polisin bir anlık dikkatsizliği yüzünden kaza yaptı.

İsmetpaşa Caddesinin orta bölümünde yolu kesen dubalar otobüsün geçişi için aşağıya indirilmiş vaziyetteyken, Tahir Badem yönetimindeki otobüs ilk dubadan geçip ikinci dubaya geldiğinde, diğer dubayı kaldırmaya çalışan polisin bir anlık dikkatsizliği sonucu ikinci dubanın da kalkmasıyla otobüs kaza yaptı.

Kaza sonucu araca Uşak şehir merkezinde eşlik eden polislerden Hakan Çanak burnundan darbe alırken, otobüsün ikinci şoförü Ahmet Tezcan ise başını cama vurarak yaralandı. Darbe sonucu ön cam çatladı. Yararılar 112 acil servis ile Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar ve tedavi altına alındılar. 
Bu kazanın ardından Konya Torku Selçuk Üniversitesi  takımı oyuncuları büyük bir şaşkınlık ve panik yaşadılar. Kazanın ardından 4 saat kaza bölgesinden ayrılamayan Torku Konya ekibi, Uşak Sportif yönetimi tarafından kendilerine tahsis edilen bir otobüsle yolculuklarına devam ettiler.
Kaza sonucu bölgede bekleyen Torku Konya’lı oyunculara Aşigo liderlerinden Şahin İnceefe, Mustafa Karazeybek ve bazı Aşigolar’da gelerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Kazada yaralananlara Uşak Haber Merkezi olarak acil şifalar diler, benzer kazaların yaşanmaması adına tüm sürücüleri trafik kurallarına uymaya ve dikkate davet ederiz. 

Haber: Halil Çavuşoğlu // Foto: Ali Çuhadar // Kamera: Ramazan Güner
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila