Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

İl Genel Meclisi’nin Yeni Başkanı Mehmet Nacar!

30 Mart yerel seçimlerinde belirlenen İl Genel Meclisi üyeleri bugün ilk toplantısını gerçekleştirerek yeni başkanını belirledi.


Uşak İl Genel Meclisi’nin yeni üyeleri, ilk toplantılarını bugün Özmerkez’deki toplantı salonunda gerçekleştirdi. Başkanlık seçimi ve komisyon üyeliği seçimlerinin yapıldığı toplantıya katılım yoğun oldu.

Özmerkez’deki toplantı salonunda yapılan yeni dönemin ilk birleşimine Ak Parti, MHP ve CHP grup üyelerinin yanı sıra, Ak Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hüseyin Karabey ve vatandaşlar katıldı.

Yeni seçilen üyelerin yoklamasının yapılmasının ardından geçici başkan ve katip üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinden sonra Başkanlık seçimine geçildi. Ak Parti Grubu Mehmet Nacar’ı, CHP Grubu Yılmaz Tozan’ı, MHP Grubu ise Kudret Yaman’ı İl Genel Meclisi Başkanlığı’na aday olarak gösterdi. Yapılan gizli oylamanın ardından Ak Parti’nin adayı Mehmet Nacar 9, CHP’nin adayı Yılmaz Tozan 6 ve MHP’nin adayı Kudret Yaman 3 oy aldı. Bu sonuçlara göre Mehmet Nacar Uşak İl Genel Meclisi Başkanı olarak seçildi. Başkanlığının ardından tebrikleri kabul eden Nacar, Başkanlık koltuğuna oturarak bazı açıklamalarda bulundu.

Milletin önünden gelerek İl Genel Meclisi’ne geldiklerini ifade eden Nacar, milletin kendilerine bir mesaj verdiğini ve birlik içinde çalışmaları devam ettireceklerini söyledi. İl Genel Meclisi’ndeki tüm parti gruplarına gösterdikleri bu teveccühten dolayı teşekkür eden Nacar, bundan sonra sadece Ak Parti’nin değil, tüm partilerin başkanı olacağını belirtti. Birlikte çalışarak Uşak için başarılı projelere imza atmak amaçlarında olduğunu ifade eden Nacar, 12. Dönem İl Genel Meclisi’nin birlik içerisinde geçmesini temenni ederek tüm Uşaklı vatandaşlara da teşekkürlerini iletti.

İl Genel Meclisi'nin toplantısı daha sonra yapılan seçimlerle devam etti.

Haber - Foto: Vedat Deli
Yorumlar

ben 11 Yıl Önce

hayırlı olsun

vatandaş 11 Yıl Önce

chp üç fire vermiş neden acaba...

Muammer Zengin 11 Yıl Önce

sayin başkanim allah hayirli uğurlu etsin allah bu milletimize zaval vermesin efendiliği ve ağir başliliğla bu işi sorunsuz götüreceğine cani gönülden inaniyorum.haydi uşak durmak yola devam

Mali Müşavir 11 Yıl Önce

çok önemli bir görev yeri, ali ihsan uzun gibi, vizyonsuz insanlarla 4-5 yıllık kayıp yaşamıştır ilimiz. yeni seçilen başkanın da çok vizyonlu olduğunu düşünmüyor açıkçası, kayıp 4 yıl daha diyorum. i̇nşallah şaşırtırsınız beni, inşallah ben yanılırım...

ulubeyli 11 Yıl Önce

ah ulubey şevket gök ü az fark kayipetdi̇ tam si̇mdi̇ bunlarin i̇ci̇nden hi̇zmetleri̇ geti̇recep kapasi̇tade cocuktu ama ulubey calişan i̇nsani sevmezzzzzzzzzz

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila