Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ın Yeni SGK ve Milli Eğitim Müdürü Belli Oldu!

Uşak bürokrasisi iki yeni idari amirle tanışıyor. Uşak SGK ve Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerine yeni isimler getirildi. SGK Müdürlüğü'ne İbrahim Öztürk getirilirken Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Bülent Şahin getirildi.

Uşak'ın eski milli eğitim müdürlerinden Recep Düzgün'ün açtığı davayı kazanmasıyla tekrar Uşak'a dönmesi sonucu mevcut Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut merkeze alınarak yerini Recep Düzgün'e bırakmıştı. Yeni Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün'ün de merkeze alınmasıyla vekaleten Yaşar Akyay tarafından yürütülen Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Bülent Şahin getirildi. Bülent Şahin Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. Daha önce Ulubey Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Avrupa Birliği Proje Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerini de ifa eden Bülent Şahin son olarak İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürütmekteydi. 

Kenan Şenol'un müdürlük görevini yaptığı Uşak Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü'ne de Uşak SGK Müdür Yardımcılığı yapan İbrahim Öztürk getirildi. 1997 yılında SGK'da memur olarak göreve başlayan Öztürk, 2006 yılında şef, 2009'da Banaz İlçe SGK Müdürlüğü, 2012'de Gediz İlçe SGK Müdürlüğü ve ardından Uşak SGK İl Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenmişti.

Atama haberlerinin alınmasıyla Uşak bürokrasi dünyasında genç ve dinamik kadrolar oluşuyor algısını oluşturan yeni il müdürleri Bülent Şahin ve İbrahim Öztürk beyefendilere yeni görevlerinde başarılar diler; yapılan atamaların kentimize hayırlı olmasını dileriz.
Yorumlar

Koltuk sevdalısı istemîyoruz 11 Yıl Önce

yeni uşak için yeni vali genç ve başarılı müdürler uşak için hayırlı olsun eski ve hep aynı bilinen isimler olmaması güzel darısı diğer müdürlüklerin başına galiba uşak değişiyor

milli eğitim mensubu 11 Yıl Önce

uşak miillieğitim ilk defa adm gibi adam bir müdüre kavuştu. inşallah hayırlı olur...

uşak ta güzel şeyler oluyor 11 Yıl Önce

uşak milli eğitim camiasına ve bülent şahin beye hayırlı olsun.uşak için önemli ve yerinde bir tercih olduğunu düşünüyorum.uşak meb de yapacağı çok işler var.

uşak marka şehir oluyor...başarılar... 11 Yıl Önce

uşak milli eğitim müdürlüğü için ömer bulut'un atanması öncesi de bülent beyin adı geçiyordu.o dönem milli eğitim müdürü yapılmadı ve uşak, ömer bulut ile 2 yıl kaybetti. bülent beyin kaybedilen 2 yıl için çok çalışması gerektiğini düşünüyor.kendisine başarılar diliyorum.

güler yüzlü müdür ,hayırlı... 11 Yıl Önce

çok isabetli bir seçim yapılmış,bülent beyi güler yüzlü ve beyefendi kimliği ile tanıdım.işi zor ama yapabileceğine inanıyorum.milli eğitim camiasına hayırlı olsun.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?