Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Asım Kalelioğlu'nun İşyerine Saldırdığı İddiasıyla İki Kişi Gözaltına Alındı!

Uşak'ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Asım Kalelioğlu'na ait bir iş yerine silahla saldırarak olay yerinden kaçtıkları iddia edilen iki kişi takip sonrası Ulubey İlçesi girişinde yakalandı.

 Uşak’ta silahlı saldırı düzenledikten sonra polisten kaçan şüpheliler sıkı takip sonrası Ulubey ilçesi girişinde yakalandı.

İddialara göre dün akşam saat 19:00 sıralarında Uşak’lı işadamı Asım Kalelioğlu'na ait bir işletmeye silahla saldırı düzenleyip, daha sonra aynı işadamına ait başka bir işletmeye baskına gittikleri iddiası ile aranan 2 şüpheli, Uşak polisinin filmleri aratmayan kovalamacısı sonrasında gece saat 20:30 sıralarında Ulubey ilçesi girişinde yakalandı.

Olay dün aşkam saat 19:00 sıralarında Kipa kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre tabanca ile Asım Kalelioğlu'na ait işletmeye ateş ettikleri iddia edilen 2 şüpheli, plakasını gazete ve bant ile kapattıkları 27 SS 033 plakalı araç ile kaçtı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda aracı tespit eden polis ekipleri, Uşak sokaklarında 27 SS 033  otomobili takibe aldı. Otomobilin Ulubey istikametinde seyir halinde olduğunu belirleyen polis güzergah üzerinde araştırma yapmaya başladı.

Ulubey yolu üzerinde araştırma yapan polis ekiplerini gören İ.A. , kendi idaresindeki 27 SS 033 plakalı otomobil ile Ulubey ilçesine doğru kaçmaya başladı. Takipte olan polis ekipleri, Ulubey İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ile irtibata geçmesi sonranda Ulubey polisi ilçe girişinde barikat kurdu. Ulubey girişindeki barikata takılan otomobil içerisinde bulunan ve kardeş oldukları öğrenilen İ.A ile İ.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Araç içerisinde yapılan aramada silah bulamayan polis ekipleri, silahın camdan atılma ihtimali üzerine arzide arama yaptı. Arama sonucunda silah ile birlikte şarjör ve boş kovanlarını bulan polis, deliller ile birlikte şüphelileri  Ulubey İlçesi'nden Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Şüpheliler İ.A ile kardeşi İ.A. Emniyetteki işlemleri sonrasında Adliye’ye sevk edildi. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar

yeme mazlumun ahını çıkar... 11 Yıl Önce

yeme mazlumun ahını çıkar ahaste ahaste . hakkımız sana helal değil kalelioğluu ...

serkan 11 Yıl Önce

uşaksporun başkanıyen kalfa korusu tesislerinde iş ortağın çinlileri aylarca yatırdın yedirip içirdin,o kulubü kullandın.ahımızı aldın kalalioğlu.inşallah çıkar senden

GÖKHAN ATALAY 11 Yıl Önce

alma mazluhum ahini çikar aheste aheste :) demi̇şlerrrrr

mehmet bozkır 11 Yıl Önce

hakkını yiyenin hakkını yerler

Kaleli 11 Yıl Önce

gecmis olsun asim beyin hakkinda yillarca atip tuttunuz allah onu ve sevdiklerini korusun

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?