Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Savrulan Otomobil, Aydınlatma Direğine Çarparak Durabildi!

Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle önce refüje çarpan otomobil, orta refüjdeki ağacı karşı şeride fırlattı. Meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Uşak’ta dikkatsizliğin ve aşırı hızın sebep olduğu kazalar can yakmaya devam ediyor. Uşak’ta bugün Dikilitaş Köprüsü civarında meydana gelen kazada hayatını kaybeden olmazken iki kişi de yaralandı.

Olay bugün saat 15:15 sularında Dikilitaş Köprüsü’nün yüz metre kadar ilerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İzmir İstikametinden Uşak istikametine gelmekte olan Hasan Türkmen yönetimindeki 64 SF 267 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Savrulan otomobil aydınlatma direğine çarparak durabildi. Orta refüje çarpan otomobil, refüje çıkarak bir ağacı yerinden sökerek karşı şeride fırlattı. Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde bulunan şoför Hasan Türkmen ile yanında bulunan Süleyman Çoğuplugil yaralandı. Olayın gerçekleştiği sırada karşı şeritte seyreden Mehmet Öztürk yönetimindeki araca, yerinden sökülen ağacın gelmesi sebebiyle zarar gördü ancak, sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Kazada yaralanan iki kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Uşak Haber Merkezi Ekibi olarak kazada yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletir; sürücüleri trafikte biraz daha dikkatli olmalarını temenni eder, bu türden kazaların bir daha yaşanmamasını temenni ederiz.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?