Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Selvioğluspor'a BAL'lı Şampiyonluk!

Uşak 1. Amatör Küme Playoff grup müsabakalarının şampiyonu Selvioğluspor oldu. Playoff maçları bugün oynanan karşılaşmalarla devam etti. Selvioğluspor ile Yayalarspor Barış Battal Stadında karşı karşıya geldiler. Maçta bir puan bile alsa şampiyonluğunu ilan edecek olan Selvioğluspor maçın mutlak favorisi idi ve maçı Selvioğluspor 3 – 1 kazandı.

Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek olan takımı belirlenmesi için yapılan, Uşak 1. Amatör Küme Playoff maçlarının şampiyonu Selvioğluspor oldu. Playoff maçlarının bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Selvioğluspor, 2014 – 2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Uşak’ı, Uşaksportif Futbol Kulübü ile birlikte temsil etmeyi hak kazandı.

Barış Battal Stadında oynanan Selvioğluspor ve Yayalarspor mücadelesinde, Selvioğluspor taraftarları   büyük bir ilgi ile takımlarını desteklediler.
Uşak 1. Amatör Küme Playoff müsabakalarının bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan Selvioğluspor’un Yayalarspor ile oynadığı maça Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Kırdinli, Hakan Uludağ, Uşak Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Karaağaç Mahallesi Muhtarı Mustafa Korkmaz, Uşak Sportif Teknik Direktörü Teoman Dümen ve çok sayıda taraftar geldi.

Barış Battal Stadında saat 13.00’de başlayan Selvioğluspor – Yayalarspor maçının Selvioğluspor için önemi büyüktü. Maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan her iki takım da maça karşılıklı ataklar yaparak başladı. Maçın 12. dakikasında Yayalarspor’un geliştirdiği atakta Selvioğluspor defansının hatasını affetmeyen Yayalarspor oyuncusu Dursun Şahin topu ağlara gönderdi. Maçta 1 – 0 yenik duruma düşen Selvioğluspor’lu futbolcular oyun disiplininden kopmadı. Skoru dengeyi getirmek için üst üste ataklar geliştirdi. 23. dakikada geliştirdiği atakta Selvioğluspor 2 numaralı formayı taşıyan oyuncusu Ümit ile skorda dengeyi getiren golü kazandı. Skoru 1 – 1 getiren Selvioğlusporlu futbolcular maçta daha azimli oynamaya başladılar. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca maçın ilk yarısı 1 – 1 beraberlikte sonuçlandı.

Maçın ikinci  yarısının başlama vuruşu ile Selvioğluspor, Yayalarspor kalesinde gol bulmak için üst üste ataklar geliştirdi. Selvioğluspor tribünlerindeki taraftarları tezahüratlarıyla takımlarından gol atmasını beklediler. Maçın 70. dakikasında gelişen Selvioğluspor atağında 10 numaralı futbolcusu Himmet topu ağlarla buluşturdu. Maçta attığı bu golle 2 – 1 Selvioğluspor  öne geçmiş oldu. Maçta dengeyi getirmek için Yayalarspor futbolcuları zaman zaman Selvioğluspor kalesini yokladılar. Maçın 80. dakikasında oyuna sonradan dahil olan Selvioğluspor oyuncusu Muhammet Yayalarspor kalesine attığı şut gole dönünce maç Selvioğluspor lehinde 3 -1’e taşındı. Maçta başka gol olmayınca 90 dakika sonunda maçı Selvioğluspor, Yayalarspor karşısında attığı 3 gol ile 3 puanı alan taraf oldu. Böylece Selvioğluspor, Uşak 1. Amatör Küme Playoff müsabakalarının bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

Selvioğluspor, hakemin 90. dakika maçı bitiren son düdüğü ile Uşak 1. Amatör Küme Playoff müsabakalarının bitimine bir hafta kala şampiyon oldu. 2014 – 2015 Bölgesel Amatör Liginde Uşak İlini temsil etmeyi hak kazanmış oldu. 

Maç bitiminde Selvioğluspor futbolcuları, yönetimi ve taraftarlarının şampiyonluk sevinci ve gösterisi görülmeye değerdi. Maçtan sonra Kupa töreni gerçekleşti. Şampiyon olan Selvioğluspor kulübüne kazandığı şampiyonluk kupasını takım kaptanına, Uşak Ak Parti Milletvekili İsmail Güneş ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan verdi. Kupa töreni sonrası, Selvioğluspor futbolcular şampiyonluk sevinçlerini Kulüp Başkanı Fevzi Korkmaz ile paylaştılar. Uşak Haber Merkezi olarak yaptığımız röportajda Selvioğluspor Kulübü Başkanı Fevzi Korkmaz şunları söyledi.  ‘’Selvioğluspor kulübü olarak Uşak İlimizi Bölgesel Amatör Lig'de en iyi şekilde temsil edeceğiz, kazandığımız şampiyonluğu, bizim her zaman yanımızda olan, destekleyen taraftarımıza armağan ediyoruz.’’dedi

Kupa töreninden sonra Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan; Selvioğluspor Kulüp Başkanı Fevzi Korkmaz’ı, Selvioğluspor futbolcularını ve taraftarlarını kazandıkları şampiyonluktan dolayı tebrik edip, onlara müjdeler verdi. Selvioğluspor kulübünün maçlarını oynadığı, Seyyit Battal Stadında bulunan seyirci tribününü ve soyunma odalarını yeniden düzenlenip, daha kullanıma elverişli hale getireceklerini sözünü veren Cahan ‘’ Selvioğluspor kulübüne Bölgesel Amatör Ligde başarılar dilerim. Onları her konuda destekleyeceğiz. Uşak İlimizi başarılı bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum ve biz Uşak Belediyesi olarak desteklerimizi sonuna kadar yapıp, onlarla birlikte olacağız’’ dedi.

Uşak 1. Amatör Küme Playoff müsabakalarının bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan Selvioğluspor kulübü futbolcuları şampiyonluk kupası ile sahada tur attılar, kazandıkları şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafları çekildiler. Daha sonra Selvioğluspor kulüp binasına geçen futbolcu, yönetim ve taraftarlar hak ettikleri şampiyonluğu burada da kutladılar. Kulüp binasında toplanan grup daha sonra araçları ile konvoy düzenleyerek şehir içinde şampiyonluk turu attılar.

Bizde Uşak Haber Merkezi Ekibi olarak, Uşak 1. Amatör Playoff mücadelesinde şampiyon olan Selvioğluspor kulübünü tebrik eder,  2014 – 2015 sezonu Bölgesel Amatör Lig'de başarılar dileriz.

HABER: HALİL ÇAVUŞOĞLU /// FOTOĞRAF / KAMERA: RAMAZAN GÜNER
Yorumlar

1 aşigo 11 Yıl Önce

şampiyon olsalar kaç yazar, turan idman yurdu gibi bal ligine katılamazlar parasızlıktan. paran yok niye şampiyon oluyorsun? bırak banaz bld, eşmespor ...gibi paralı takımlar katılsın bari uşaksporun seneye 6 puanı cepte olsun..! yazık ya bu kafayla profesyonel bir takıma zor sahip oluruz

uşaklı 11 Yıl Önce

arkadaş maçlarda siyasi görüntü vermek ne kadar moda olmuş keşke görüntüyle kalmayıp destekte verilse ama işin destek bölümünde bir allahın kulu yok amaç her zaman aynı siyasi rant bunun başka izahı yok...

ramazan güner 11 Yıl Önce

halil çavuşoğlu on numarasın

Halil Çavuşoğlu 11 Yıl Önce

öncelikle gelecek sezon bölgesel amatör liginde ilimizi temsil edecek olan selvioğluspor ve uşaksportif kulüplerimize başarılar dilerim. ayrıca ekürüm ramazan güner 10 numara asıl sensin ekibimiz adına sana teşekkür ederim. senin pozitif enerjin ve varlığın yeter :)

taraftar 11 Yıl Önce

mactan kareler yerine insan fotografi cekmissiniz hep.

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın