Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Uşak'ta!

Uşak'ı memleketi Afyon'a da yakın olması sebebi ile en fazla ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu cuma günü Uşak'ta olacak. Bakan Eroğlu'nun programı netlik kazanmazken; partisinin yerel seçimlerde sandıktan başarıyla çıkan İl ve İlçe Belediye Başkanlarını ziyaret etmesi bekleniyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; cuma günü Uşak'a bir ziyaret gerçekleştirerek, partisinin 30 mart tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler seçimlerinde başarılı sonuç alarak Belediye Başkanlığı kazanan isimlerini ziyaret edecek.

Sabahın erken saatlerinde Ankara'dan hareket etmesi beklenen Bakan Eroğlu'nun ilk durağının Banaz olacağı ve Banaz Belediye Başkanı'na bir ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi. Buradaki ziyaretini tamamlayacak olan Eroğlu'nun sonraki durağının Uşak Valiliği olacağı bilgisine ulaşılırken; il merkezinde sırasıyla Valilik, Belediye Başkanlığı ve Ak Parti Uşak İl Başkanlığı'na ziyarette bulunacağı öğrenildi. Bakan Eroğlu'nun buradaki programının ardından Eşme Belediye Başkanlığı'na da bir ziyaret gerçekleştirmesi ve ardından da Simav'a gimek üzere Uşak'tan ayrılması bekleniyor.

Eroğlu'nun ziyaretinin hemen akabinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan'ın Uşak'a bir ziyaret gerçekleştireceği de ayrıca edinilen bilgiler arasında.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na şimdiden kentimize hoşgeldin diyor; gelişinin iyi değerlendirmesi gerektiğine vurgu yaparak bunun bir fırsat olarak bilinmesi gerektiğinin altını çiziyor ve bu ziyaretin kentimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?