Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Fenerbahçe Ülker Maçı Karnaval Havasında Geçecek!

Uşak Haber Merkezi Spor Editörü Kerim Çiber’in organize ettiği toplantıya Uşak Sportif Baş Antrenörü Ozan Bulkaz ve Uşak Spor yardımcı hocalarından Yasin Erdoğan ile birlikte UşakSpor ve UşakSportif’e gönül vermiş Aşigo taraftar gruplarının liderleri katıldı. Toplantının ilk bölümünde Kerim Çiber sözü Ozan Bulkaz ve Yasin Erdoğan’a verdi. Uşak Sportif’in ligin 28. Haftasında kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe Ülker maçı öncesinde Ozan Bulkaz, Kerim Çiber’e çok iddialı açıklamalarda bulundu.

İki bölümden oluşan sohbetin ilk bölümünde Ozan Bulkaz yaklaşan Fenerbahçe Ülker maçı öncesi takımın son durumundan, Aşigolar ile ilgili düşüncelerine, normal sezonu tamamlamak istedikleri sıradan, gelecek sezona kadar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ozan Bulkaz’ın Açıklamalarından Satır Başları Şu Şekilde;

Uzan zamandır bulunduğum ortamların en güzelini sağlamışsınız teşekkür ederim. Aşigolarla birlikte olmak, benim için büyük mutluluk. Uşak olarak üniversite salonunu bir karnaval havasına sokarak, Uşak’a yakışır centilmenlikte ev sahibi olarak yükselen adımızı bütün Türkiye’ye duyurmak istiyoruz.

Biz her maça farklı strateji ile hazırlanıyoruz. Bu yüzden bu maça da farklı bir strateji ile hazırlanıyoruz. Bu maçın özelliği Avrupa’nın en büyük taktisyeni, en büyük koçlarından biri Obradovic, biz onun basketbolunu iyi anladık, iyi etüt ettik. Biz onların eksiklerini ve kendi eksiklerimizi iyi biliyoruz. Eğer oyuncular taktiklerimi sahaya doğru şekilde yansıtabilirse galip gelebiliriz.

Son 4 haftada bütün maçları kazanarak play-off’a 4. Sıradan girmek istiyoruz. Ev sahibi avantajıyla turu geçip, nereye kadar gidebilirsek gitmek istiyoruz.

Herkes Fenerbahçe Ülker Maçına Forma ve Kaşkolları İle Gelsin

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını buradan kutluyorum ve Uşak’lı çocuklara hafta sonu bir armağan vermeye çalışalım. Tüm Uşaklılar cumartesi 14.00’de tribündeki yerini alsın. Herkes taraftar formasıyla gelsin. Aşigolar’ın liderliğinde, yapılan tezahüratlara herkes coşkuyla katılsın. Kimse yerinde oturmasın ve var gücüyle tezahüratlara eşlik etsin ve maçın keyfini yaşasınlar.

Bizim taraftarımız Türkiye’nin en centilmen taraftarı, fevri hareketlerden kaçınalım ancak coşkumuzdan da taviz vermeyelim.

Yasin Erdoğan ise şu açıklamalarda bulundu;

Taraftar gruplarımız deplasmanlar dahil olmak üzere bizleri sağolsunlar hiç yalnız bırakmadılar. Trabzon’dan, Antep’e, Mersin’e, Konya’ya kadar bir çok maçta hep yanımızda oldular. Sadece bu sene değil, bölgesel ligde de , ikinci ligde de hep yanımızda oldular.  Biz onlar sayesinde bu günlere geldik.

Hatırlarsınız, Beşiktaş deplasmanında sayıları 3-5 değil, 150-200 Aşigo, Çarşı gibi bir grubu susturmayı başardı. O gün ben bu taraftarla gurur duymuştum. O gün dedim ki bizim taraftar grubumuz çok yol katetmiş.

Ozan Hoca çok disiplinli bir hocadır. Herşeyi önceden hesap eder hatta 4-5 adım ilerisini düşünür. Ozan Hoca her maçı kazanmak için oynar. Beşiktaş ve Anadolu Efes’i nasıl yendiysek, Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital’ı da yenmek istiyoruz.

Röportajın yarın yayınlayacağımız ikinci bölümünde ise söz Aşigo taraftar gruplarının liderlerinin oldu. Kerim Çiber’in aşigolar ikiye mi ayrıldı. Aralarında sorunlar mı yaşıyorlar. İleri de Aşigolar kendilerini nerede görüyorlar, Fenerbahçe Ülker maçına Aşigolar nasıl hazırlanıyorlar, futbolun durumu ne olacak gibi bir çok sorusuna, Aşigo lideleri çok çarpıcı cevaplar verdiler.

Röportajın ikinci bölümünü yarın Uşak Son Nokta Gazetesi ve Uşak Haber Merkezi’nden takip edebilirsiniz.

Röportaj; Uşak Haber Merkezi Spor Editörü/ Uşak Son Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kerim ÇİBER

Spiker; Sema Akbulut

Kameraman; Halil Çavuşoğlu

Fotoğraflar; Ramazan Güner
Yorumlar

usaklı 11 Yıl Önce

hocam mac biletini nerden alıcaz birde fiyatlar konusunda bilgisi olan varmi

Özgür Kiraz 11 Yıl Önce

hangi formalardan bahsediliyor? basketbol takımının satışta formaları mı var? efes maçında girişte bir köşede vardı sergilenen ama satılıyor mu bilmiyorum. formayla gelen olursa da fener formasıyla gelir. büyük ihtimalle de takımlarına sahip çıkarlar. bence bu şehirdeki fenerlilerin de uşak'ı desteklemesi lazım ama zor. haa, maçı da fener rahat alır. oldukça iyi durumdalar maalesef.

israfil yücetepe 11 Yıl Önce

forma vaadı da. biz mi almadık!

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?