Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ak Parti, Seçim Sonrası İlk İl Danışma Toplantısını Gerçekleştirdi!

Ak Parti Uşak İl Başkanlığı Nisan ayı İl Danışma Meclisi Toplantısını, Ak Parti İl binasında gerçekleştirdi. Toplantıya bir nevi ziyaret ve çalışmalar için Uşak’a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan da katıldı.

30 Mart yerel seçimlerin sonrasında gerçekleşen Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısına, partililerin katılımı yoğundu. Toplantıya Uşak Ak Parti İl Teşkilatı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan, Ak Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, Uşak Ak Parti Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, Karahallı Belediye Başkanı Ali Topçu, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin yanı sıra partinin ileri gelenleri ve çok sayıda Ak Partili üyeler katıldı.

PARALELCİLERE EN GÜZEL CEVABI SANDIKTA VERDİK!

Toplantıda divan kurulu oluşturulmasının ardından, Ak Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, 30 Mart seçim sonuçlarını değerlendiren bir konuşma yaptı. Yıldırım konuşmasında : ‘’2002’de bu yana demokratik hayata geçtiğimiz bu süreçte, ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya çalıştılar. Maalesef bu dönemde de boş durmadılar. Bundan sonrada boş durmayacaklar. Milletimiz bu süreçte, bu oyunlar ve tuzaklar karşısında dik bir duruş bekliyordu. Beklenen o duruşu partimiz olan Ak parti sergiledi. Muhalefet yine sınıfta kaldı, yine üzerine düşeni yapamadı. Muhalefet, paralel yapılarla birlikte olup, beraber hareket ettiler. Bizlerin sevdası ve inancı büyük. Bu şer odakları hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar. Allah’ın izni, milletimizin destekleriyle, yeni bir Türkiye, yeni bir Uşak yolunda Başbakanımızın arkasında hep birlikte durmaya devam edeceğiz. 30 Martta hem muhalefet partilerine hem de muhalefet partililerle iş birliği yapan, Devlet içinde Devlete ve Hükümete karşı yapılanan paralelcilere de en güzel cevabı verdik.’’ 

MERCAN'DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ!

Yıldırım’ın konuşmasının ardından, selamlama ve kendisini tanıtan konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, ‘’ Uşak İlimizi hep birlikte kalkındıracağız. Hizmetlerde en ufak emeğiniz varsa, en ufak katkınız varsa bu katkı zail olmaz. Allah bunu muhakkak karşınıza çıkartır. 30 Mart seçimleri bitti. Şimdi icraat zamanı. Bizler elimizden gelen her şeyi yapacağız. 30 Mart yerel seçimlerinde emeği geçen tüm herkese teşekkür ederim.

BANAZ VE EŞME HİÇ HİZMET ALMAMIŞ!

ilçe Belediyelerinde gerçekleştirecekleri hizmetlere de değinen Mercan; "Banaz ve Eşme ilçelerimiz şimdiye kadar hiç Ak Parti belediyecilik zihniyetine hiç sahip olmamış. Olmadığı içinde hiç hizmet almamış. Ama hizmet almaması muhalefet partilerine ait olduklarından dolayı değil. Muhalefet partilerine ait olup hizmet yapan belediyeler var. İlçemiz Eşme’de çeşmeden akan suyu gördüm hayretler içinde kaldım. Bulanık bir su akıyor. Egenin incisi Uşak’ta böyle bir şeyin olması kabul edilemez. Bunla ilgili sorunu Eşme Belediyesi olarak halledeceğiz." ifadelerini kullandı. Mercan ayrıca Banaz'la ilgili de bir değerlendirmede bulunarak Banaz'daki gerekli alt yapının tamamlanacağı ve ilçenin doğalgaz ile tanışacağı müjdesini verdi.

UŞAK'A YENİ PROJE SÖZÜ!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın Elmalıdere Mahallesi'nde bulunan yüksek gerilim hattının çirkin bir görüntü yarattığı gerekçesiyle gerekli çalışmanın yapılarak bu hattın yeraltına alınmasıyla ilgili önerisini geri çevirmeyen Mercan; bu hattın yeraltına alınması için gerekli fizibilite çalışmalarının başlatılması için de talimat verdi. Ayrıca enerji ihtiyacının yoğun olduğu bölgelerde aksaklıkların yaşanmaması için de müjdeli bir haber veren Mercan; Karma Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılacak olan tesisle bu sorunun giderileceğini de bildirdi.

UŞAK HIZLA KALKINAN BİR KENT OLACAK!

Uşak'ıntarihi, kültürü ve sanayisiyle en hızlı kalkınan kent olacağını ifade eden Murat Mercan, artık kolları sıvadıklarını ve hep birlikte bu hizmetleri yerine getirceklerini belirtti.

GÜNEŞ VE ALTAY: 30 MART, SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİLDİ!

Mercan'ın ardından Uşak Milletvekillleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay da birer konuşma yaparak değerlendirmelerde bulundular. 30 Mart seçimlerinin  sıradan bir seçim olmadığını ve ülkenin geleceğinin belirlendiği bir seçim olduğunu belirten Güneş ve Altay yerel seçim sonuçlarının Uşak için hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

BÜYÜK USTANIN YOLUNDA KÜÇÜK USTA!

Altay ve Güneş'in ardından kürsüye davet edilen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da yaptığı kısa seçim değerlendirmesinin ardından hayata geçireceği projelerinden bahsetti. Başbakan'ın partililerce slogan haline gelen Büyük Usta lakabına da atıfta bulunan Cahan, Büyük Ustanın yolunda Küçük Usta sloganıyla hizmete devam edeceğini belirtti.

UCUBELERDEN KURTULACAĞIZ!

Kent merkezinde bulunan yüksek gerilim hattının çirkin bir görüntü yarattığını belirten Cahan; Uşak olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan söz aldıklarını ve hattın yeraltına alınması için gerekli çalışmaların başladığını belirtti.

KENT PARK İÇİN BAKANLIKTAN MÜJDEYİ ALDIK!

Mega proje olarak nitelendirdiği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da Uşak ziyareti sırasında destek sözü verdiği Kent Park projesi hakkında da açıklamalarda bulunan Cahan; söz konusu bölgedeki okulların kaldırılarak yeni bir kampüs alanı oluşturulacağını ve okulların buraya taşınacağını bunun için de Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan kampüsün kurulacağı 100 dönümlük arazinin sözünü aldıklarını belirtti. Cahan ayrıca spor kompleksi projesiyle ilgili de Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan kompleksin kurulacağı alanın sözünü aldıklarını söyledi.

DOKUZSELE ISLAH PROJESİ SİL BAŞTAN!

Dokuzsele Islah projesinin mevcut halinin Uşak için yeterli olmadığını düşündüklerini ve bu konuyu da ilgili bakanlığa ilettiklerini ifade eden Cahan; bakanlığın da olumlu yaklaştığını ve projenin sil baştan ve bir an önce başlayarak Eskişehir kent merkezinde bulunan Porsuk Çayı formatında olacağını belirtti.

ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI!

Belediye Başkanı olarak seçildiği günden bu yana kolları sıvadığını ve projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başladığını söyleyen Cahan; "Şimdi icraat zamanı; sözle değil, eserlerimizle konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Toplantının ilk kısmının ardından yapılan parti içi değerlendirme sonrasında toplantı sonlandırıldı.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?