Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Otomobil Motosiklete Çarpıp Kaçtı! 4 Yaralı!

Uşak'ta bugün akşam saatlerinde Elmalıdere Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarparak kaçtığı motosiklet üzerinde bulunan 2'si ağır olmak üzere 4 çocuk yaralandı.

Uşak'ta zaman zaman meydana gelen trafik kazaları can yakmaya devam ederken, bugün meydana gelen kazada da 4 çocuk yaralandı. Kazanın dikkat çeken önemli tarafı ise, 4 çocuğun bir motosiklet üzerinde gezerken kazaya davetiye çıkarmaları oldu.

Olay bugün akşam saatlerinde Elmalıdere Mahallesi 3. Asmalı Sokak üzerinde saat 17:00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 17 yaşındaki Muhammet Yılmaz yönetimindeki 64 LH 652 motosiklet 3. Asmalı Sokak'a çıkan bir aradan yola çıktığı sırada, rampanın da etkisiyle hızlı olan ve şoförü henüz belirlenemeyen 64 FA 027 plakalı otomobil çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet üzerinde bulunan şoför Muhammet Yılmaz (17), Merve Yılmaz (12), Melisa Yalabık (4), Yusuf Yalabık (3) meydana gelen kazada yaralandı. Şoförün ehliyetinin olmaması ve 4 çocuğun bir motosiklette gezmesi olayın üzücü tarafı olarak dikkat çekerken, bu tür bir kazanın olması kazaya nasıl davetiye çıkarılıdığını da gözler önüne serdi.

Otomobilin çarparak kaçtığı motosiklet üzerinde bulunan 4 çocuk yaralanırken, yaralananlar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çocuk hastanesine ve Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Muhammet Yılmaz ile Yusuf Yalabık'ın durumlarının ağır olduğu da edinilen bilgiler arasında.

Emniyet güçleri motosiklete çarparak kaçan otomobil ile ilgili arama çalışması ve kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada yaralanan 4 kişiye geçmiş olsun dileklerimizi iletirken; küçük yaşlarda trafiğe çıkmanın tahlikeli sonuçlar doğuracağının bilincinde olunması temennisinde bulunarak bu türden üzücü kazların bir daha yaşanmamasını dileriz.
Yorumlar

fedai 11 Yıl Önce

uşakta inanılmaz gevşek bir trafik yönetimi var. şehrin en temel değişmez problemlerinden birisi. valiler, emniyet müdürleri geliyor geçiyor ama bir arpa boyu yol kat edemiyoruz. uygulamayı yapan trafik memurları artık o kadar tanıdık hale gelmişler ki uşakta herkes tanıyor. onların bu işi hakkıyla yapabilmeleri imkansız hale gelmiş. birçok kişiden duyuyorum trafikte ceza meza yiyecek olursan bi alo deyiver çözeriz diyorlar. herkes mi bağlamış bu adamları anlamıyorum ki..

tedbirsiz davranışlar 10 Yıl Önce

hala bu kadar kazaya bu kadar insan ölümlerine rağmen akıllanmıyorsa bu insanlar, söylenecek birşeyde yok. bunların cezası ağır olmalı ve bu cezalar medya yoluyla insanlara duyurulmalıdır.

abdul kadir özen 10 Yıl Önce

bu vuran adamın bulunması ve ona ceza verilmesini istiyorum

muharrem ozen 10 Yıl Önce

kaza yapan muham met yılmaz benım kuzenim çarpan ada m yakalandı kuzenim muh a mmet yiğenim yusuf yalabıkla ikisi su anda yoğun bakımda yatıyo sizden tek istediğimiz dua edin

muharrem ozen 10 Yıl Önce

kaza yapan muham met yılmaz benım kuzenim çarpan ada m yakalandı kuzenim muh a mmet yiğenim yusuf yalabıkla ikisi su anda yoğun bakımda yatıyo sizden tek istediğimiz dua edin

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila