Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Yaya Geçidinden Karşıya Geçerken Otomobil Çarptı!

Uşak'ta akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye otomobil çarptı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan yaya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölüm sebepleri arasında üst sıralarda yer alan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi ve otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir kişi hayatını kaybetti.

Olay akşam 20:30 sularında Medical Park Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen 44 yaşındaki Ramazan Kul'a, Ankara istikametinde seyir halinde olan M. A. isimli sürücünün kullandığı 64 NN 264 plakalı otomobil çarptı. Kazada başına aldığı darbeyle ağır yaralanan Ramazan Kul, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından ivedi bir şekilde Uşak Medical Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye ulaştığında hayati tehlikesi bulunan Kul, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor; bu tür üzücü kazaların tekrarının yaşanmaması adına sürücüleri trafikte dikkatli olmaya davet ediyoruz.
Yorumlar

3nokta 11 Yıl Önce

ya bu uşak ınsanı araba kullamayı bılmıyor tamam da polisler nerede acaba . sadece 1. durağın karşısında canlarının ısteği aracı ceviriyor rutın kontrol de gerisi yalan oluyor . işte insan hayatı bu kadar basit ve ucuz . geçmiş olsun. . .

Hatice 11 Yıl Önce

zaten usakta yaya gördüğü zaman araba sürücüleri daha da cok gaza basıyorlar. yol vermek deyimini hiç duymamışlar. boyle şoför leri kınıyorum.

veli 11 Yıl Önce

i̇stanbulda i̇zmirde şoförler daima yayalara yol veriolar uşakta yururkn iki kez dikkat ediyorum

Mehmet 11 Yıl Önce

güzel yorum yazmışsınız da suç hep sürücülerin değil ki yaya hatalarını da dikkate alalım lütfen.

Bir bilen 11 Yıl Önce

hatice bilmeden konuşma herkez olumlu bi kazaya karışmak istemez çok mu biliyon sen

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?